Sekcija za predstavljanje članova. Pre nego što počnete da pišete na Forumu, Vaša je dužnost da se ovde predstavite! Otvorite novu temu sa nazivom Vašeg korisničkog imena i napišite Vaše ime, koliko godina imate i Vaše zanimanje.
blokovi je napisao:да постанеш колекционар ових справица...
Brate moj, nadam se i ja da ću postati, pa ako treba i veći monitor ću da kupim
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu! Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!! Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu! Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!! Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Hahahahahahahahahahaha Vrlo rado ću mu prepustiti maketu da odradi kontrolu
ma ne bi' ja promašio, nego baš pred uključenje, naiđoše neka kola, i ja oborim farove, prejašemo nadvožnjak,i da ga *****... onda nas je Mikcey-ev telefon lagao da nismo ni blizu auto-puta, i da ima još koji kilometar