Logo

Beovoz - BG Voz

Slike i rasprave o gradskom prevozu u Beogradu, privatni prevoznici, linije, vozni parkovi.

Re: Beovoz - BG Voz

Postod profa_chb » Sre Dec 26, 2012 11:47 am

mama me je učila da ako neko nešto ne zna, treba da mu pomognem, a ne da mu se rugam. za tvoje, a i dobro ostalih, evo ispravke :arrow:

Meni se ne dopadaju ti grafiti, švrlja se po vozu bezveze, eno im Prokop, tamo je leglo tih koji švrljaju. Grafit je dobar, ali kad se vidi na zidu, na vozu ne. Tagovi mi se ne dopadaju, šta me briga što se on zove tako i tako ili sto mu je takav nadimak.

pozdrav :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Sponzor

Postod Daree » Pet Jan 04, 2013 3:22 pm

Zapustili smo ovu temu nacisto a BG voz je veoma vazan za Beograd
Image
Daree
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 10:22 pm

Postod EUKALIPTUS » Sub Jan 05, 2013 10:17 pm

Železnička stanica Zemun je toliko jeziva, da bi trebalo na njoj snimiti neki horor film, pa od budžeta koji film zaradi renovirati stanicu.
Korisnikov avatar
EUKALIPTUS
Član

Pridružio se: Čet Maj 08, 2008 10:46 pm

Postod Daree » Ned Jan 06, 2013 12:11 am

Ono je grozno mogu misliti kako je onom koji mora tu da prolazi uvece JEZAAA :|
Daree
Član

Pridružio se: Pon Mar 07, 2011 10:22 pm

Postod filip » Pon Jan 07, 2013 12:34 am

Tamo je bilo više silovanja... :evil:
filip
Član

Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 8:32 pm

Postod cuburac1993 » Pon Jan 07, 2013 1:16 am

rusi dadose kredit pa nek od tog kredita odvoje za sređivanje železnickih stanica
cuburac1993
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Nov 22, 2010 12:29 pm

Postod Marko » Sub Mar 16, 2013 11:55 pm

Image
Kompozicija Beovoza na žel stanici Ripanj
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

# Vratite Risa u Vojnu akademiju
Marko
Član

Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 10:54 pm

Postod blokovi » Uto Mar 19, 2013 1:21 am

Ево ја имам неколико предлога за линије Беовоза које би мени биле исплативе
1 Панчевачки Мост(а може и Главна Железничка Станица) - Ресник
Аргументи и сврха линије
-Да се делови токова путника са линија 37 и 47 преусмере на ову линију не би ли се смањиле потребе за беспотребним кружењем преко Бановог Брда,Мостара,Кнеза Милоша са једне стране за линију 37,са друге стране да би се смањиле несносне гужве на 47 од јутра до мрака и да би Ресник пре свега добио линију даљу од Славије.Да линија ради од 4.00 до 23.45 са Панчевачког Моста,а из Ресника да иде од 4.45 до 00.30 на сваких 15 минута у шпицу,а ван шпица на 30
2 Панчевачки Мост(а може и Главна Железничка Станица) - Рипањ
-Сврха линије би била да и мештани насеља испод Авале добију квалитетан и нормалнији превоз,да би заобишли Бањицу и Авалски Пут и беспотребно кружење од 30 до 45 минута.Први полазак са оба терминуса 4.30,а последњи 23.45
Линија би наравно помогла људима оданде да не морају да гледају у пасуљ да ли ће се 405 или 407 смиловати да дође или не?
За потребу ове линије би било пожељно увести локалну линију да иде рецимо од Авале до Железничке Станице Рипањ,или да се уведе локалне линије
Вождовац(Трошарина) до Ж.Станице Рипањ,а одатле да се иде за остала насеља
3.Батајница Овча преко Панчевачког Моста ова линија би била спас за све који не би да се ломе са 2 превоза и преседања и мучним путовањим од Батаје до Панчевца и после преседање на 95 и 96.Чак штавише ова линија би могла да истисне БГ Воз јер би продужетком до Овче добили сви на значају,уместо за 2 до 2,5 сата путовање возом би било око сат времена највише,ова линија би могла да ради 24 сата дневно,с тим да сваки трећи полазак буде рецимо Експрес који би стајао на станицама
-Батајница
-Тошин Бунар
-Вуков Споменик
-Панчевац
Увести локалне линије од Борче,Падинске Скеле,Јабучког Рита и свих осталих насеља до Ж.Станице у Овчи.Јесте можда пренадувано и преамбициозно,али сам дао неки свој предлог.
blokovi
Član

Pridružio se: Sre Jan 05, 2011 3:00 pm

Postod Marko » Uto Mar 19, 2013 4:41 pm

Pa planiran je produžetak do Ovče kada se izgradi drugi kolosek do Pančeva .
Čekaj železnica treba sama sebi da bude konkurencija pošto si napisao Beovoz da istisne BG voz .
Da Beograd nije remontovao kompozicije Beovoza i uveoih u sistem BGvoza Beovoz bi otišao u istoriju ŽS su jedva krpile red vožnje
Ovo su ti planovi za razvoj gradske železnice
U prvoj fazi takođe bi trebalo da bude završena i Linija 2, Prokop - Makiš (Železnik), a planirano je da se projekat „Gradske železnice“ sprovede u tri faze, što će trajati pet godina
Druga faza „Gradske železnice“ obuhvata produžetak Linije 1 od Pančevca do Krnjače i produžetak Linije 2 od Rakovice do Resnika i Ripnja. U trećoj fazi planirane su i linije Lazarevac - Resnik (Linija 3), Mladenovac - Resnik (4) i Umčari - Rakovica (5).
Žalosno je što današnja deca misle da je Mocart bio vlasnik kladionica, a ne da je prodavao čoko kugle

Marko
Član

Postod blokovi » Uto Mar 19, 2013 5:00 pm

Ciji planovi zivota ti?Uostalom sa tobom ne vredi raspravljati se.Ja sam samo izneo predlog,samo da VOZ POCNE KORISTITI,da ljudi koji zive daleko ne moraju da gube po 40 do 50 minuta putujuci autobusem.RIpanj je veliko naselje,imaju 2 linije,od toga 405 koji ide na 20 minuta van sihte,a u sihti na 15 sto je po meni premalo,jer je u Ripnju haos,imaju 534 ali taj ide samo do Centra Ripnja i ide na 50 minuta,i imaju 407 koji pokriva juzni deo Ripnja kod Z.Stanice,zato sam izneo predlog da se deo poteza 400 izmesti sa Trosarine kod Z.Stanice Ripanj,jer tu ima bus gde da se okrene.A ti Marko ne gledaj na svake predloge koji nisu u skladu sa rezimskim tendencijama i principima kao da sam protiv!!!!!Ja samo iznosim predlog.
blokovi
Član

Postod Marko » Uto Mar 19, 2013 5:18 pm

Zaboravio si da imaju i lastinu lokalnu liniju do Barajeva
Ako je neko opsednut politikom ovde to si ti . I nemoj da je ovde trpaš jer joj nije mesto .Ja sam ti lepo napisao a ti skočiš kao neki čudak čim se neko ne složi sa tobom
Na koji režim misliš ?
Znaci ti nećes da koristi solarise jer ih je ovaj režim kupio jel tako Ili će da progutaš nesto i da istrpiš . Jel koristiš Most preko ade ?
Ako već imaš neki predlog potrudi se malo pa istraži malo pa onda napadaj druge .

Marko
Član

Postod blokovi » Uto Mar 19, 2013 5:30 pm

Joooooooj,pa ako vec imaju Lastinu zasto ne bi imali i voz?Uostalom meni metro i ne treba zvanican moj stav,BG Voz je sasvim dovoljan
blokovi
Član

Postod Marko » Uto Mar 19, 2013 5:46 pm

Pa imaju voz mogao bi da se njime provozaš cena karte sa glavne stanice do ripnja ti je 96 dinara sa putničim vozom .Eh kada tebi ne treba onda je sve rešeno zar toliki stručnjaci datrba da razmišljaju o tome mogli su samo tebe da konsultuju .

Razlike između „BG voza” i „Beovoza”

Reč je o dve različite linije. „BG voz” saobraća od Batajnice do Pančevačkog mosta u oba smera, dok „Beovoz” prevozi putnike za Inđiju, Pančevo, Valjevo i Mladenovac.

Prva linija u nadležnosti je grada, dok je „Beovoz” u nadležnosti „Železnica Srbije”. Na linijama „Beovoza” ne važe „bus-plus" kartice koje se koriste u gradskom prevozu i „BG vozu”
Bg voz kasni manje od minuta a beovoz kada naiđe dobrodošao je .

Marko
Član

Postod becks89 » Uto Mar 19, 2013 5:54 pm

Kad god došao dobrodošao :D
Svaki sistem može da bude kao BG Voz, samo kad bi neko hteo!
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod blokovi » Uto Mar 19, 2013 6:07 pm

Па управо то,96 динара је много,замисли да ти живиш негде на периферији.Па нормално је да би се ти бунио.Беовоз треба да ради али да буде конкурентан Ласти и да вози до оних делова Београда где има и Ласте где су много скупље карте бато.Чак шта више,требало би размишљати о увођењу и ноћног БГ Воза за сва насеља,у почетку макар на сат времена.А да има потенцијал БГ Воз,има га,и много је исплативија инвестиција да купе нове гарнитуре возова него да се ради на пројекту метроа...
blokovi
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Gradski prevoz u Beogradu