od blokovi » Uto Mar 19, 2013 1:21 am
Ево ја имам неколико предлога за линије Беовоза које би мени биле исплативе
1 Панчевачки Мост(а може и Главна Железничка Станица) - Ресник
Аргументи и сврха линије
-Да се делови токова путника са линија 37 и 47 преусмере на ову линију не би ли се смањиле потребе за беспотребним кружењем преко Бановог Брда,Мостара,Кнеза Милоша са једне стране за линију 37,са друге стране да би се смањиле несносне гужве на 47 од јутра до мрака и да би Ресник пре свега добио линију даљу од Славије.Да линија ради од 4.00 до 23.45 са Панчевачког Моста,а из Ресника да иде од 4.45 до 00.30 на сваких 15 минута у шпицу,а ван шпица на 30
2 Панчевачки Мост(а може и Главна Железничка Станица) - Рипањ
-Сврха линије би била да и мештани насеља испод Авале добију квалитетан и нормалнији превоз,да би заобишли Бањицу и Авалски Пут и беспотребно кружење од 30 до 45 минута.Први полазак са оба терминуса 4.30,а последњи 23.45
Линија би наравно помогла људима оданде да не морају да гледају у пасуљ да ли ће се 405 или 407 смиловати да дође или не?
За потребу ове линије би било пожељно увести локалну линију да иде рецимо од Авале до Железничке Станице Рипањ,или да се уведе локалне линије
Вождовац(Трошарина) до Ж.Станице Рипањ,а одатле да се иде за остала насеља
3.Батајница Овча преко Панчевачког Моста ова линија би била спас за све који не би да се ломе са 2 превоза и преседања и мучним путовањим од Батаје до Панчевца и после преседање на 95 и 96.Чак штавише ова линија би могла да истисне БГ Воз јер би продужетком до Овче добили сви на значају,уместо за 2 до 2,5 сата путовање возом би било око сат времена највише,ова линија би могла да ради 24 сата дневно,с тим да сваки трећи полазак буде рецимо Експрес који би стајао на станицама
-Батајница
-Тошин Бунар
-Вуков Споменик
-Панчевац
Увести локалне линије од Борче,Падинске Скеле,Јабучког Рита и свих осталих насеља до Ж.Станице у Овчи.Јесте можда пренадувано и преамбициозно,али сам дао неки свој предлог.