Neprocjenjiv.... srcu mi je jako prirastao jer sam ga osobno upoznao i jako mi je drag... kokpit je užasan, ali to se more prominit....nažalost, prema svemu sudeći, neće ostati u BiH, ide u Njemačku...
Gospodin misli da smo mi ovce ili koze pa mislimo da su slike njegove a vec je dobio opomenu da ne stavlja slike sa interneta na forum! Meni ova pozadina vise lici na Pariz! I jos opicio svoje ime po sred busa.... A tek koliko je ocigledno da je zadnji kraj busa radjen u photoshopu to necu ni da pricam...
petar leskovac je napisao:ma kakva Bugarska ovo ni u Indiju nema!
Има код нас, БЛЕНДА турс из Пирота је са оваквим ВОЛВО-ом почео да вози Београд, имате га у матичним темама, сада је тренутно код ЗМВ-турса у такође у Пироту
Nesto je sigurno budzeno na ovoj slici, pogledaj zadnji kraj, tri linije koje idu na donjem delu busa, vidis kako su krivudave a i lajsna iznad njih koja ide od tocka pa do kraja vidis da ne prati liniju lajsne koja ide od prednjeg do zadnjih tockova. Takodje i onaj mali prozorcic skroz pozadi mi je sumnjiv...
petar leskovac je napisao:a za sta mu dodje taj zadnji deo?
Овај од Крагујекспреса је нешто малђи, а ево те старије верзије, само да наопоменем да оно није фотошоп што се тиче изгледа возила а те линије ручно вучене нисам ни приметио и да ево за штра служи тај део има сепаре са сточићем