Pa ako su do sad mogli da voze takvi, mogu idalje, nema potrebe da ih seku uvek mogu da zatrebaju.
Uostlaom uz nove autobuse, mogu da zadrze stare pa da i povecaju broj vozila na linijama...
-----------------------------------
Inace danas u 16-stici, uso neki lik u bus i ide okolo moljaka ljude za pare pokazujuci nogu, koja je kao povredjena, a i po celoj nozi je beli prah, i priblizava se jednom gospodinu u zadnjem delu busa gde smo ja i par drugova i drugarica, i kaze mu ovaj gospodin sta se mazes tu puderom i izmotavas, i ovaj pocne da se dere, vidis ovu posekotinu (neka tamna linija na nozi to je sve), jel to od pudera, pa zbog vas "srba govana" sam sahranio celu porodicu, i tu nesto srao (a i pre toga je bio grub prema nekoj zeni), i krene dalje i ovaj gospodin ga gurne nesto, i tad ovaj izludi, vec stao u poziciju ko da ce da ga iznabada, kaze sto mene udaras, sto nisi udario nekog od ovih koji imaju nekog, pa udarili bi te glava bi ti se rasprsla ko lubenica, ako te ja udarim najebaces, i nista on doso kod nas, neki lik mu reko samo setaj, i kad je izlazio zi busa psujuci, zabo je staklo iza predzadnjih vrata od busa, naranvo nije puklo, ali je bas jako pribo staklo (ako je bilo staklo nisam video, ili staklo ili oplatu), mislio sam da ce vozac stati da pogleda, al nastavio da vozi normalno

Inace kad je reko zbog vas srba govana, mislim da je imao srece sto pola busa nije ustalo i pokopalo ga tu u busu, em vredja srbe, em je u srbiji jos trazi pare...