Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod EUKALIPTUS » Uto Feb 12, 2013 2:51 pm

Jedna stvar mi uopšte nije jasna, zbog čega se stari autobusi seku, kada stignu novi? Sad kad stignu svi ovi busevi, u GSP-u će biti masovni pokolj autobusa koji su u mnogo boljem stanju od mnogih koji voze po drugim gradovima Srbije.
Da odete malo južnije, videli biste šta je tuga, i koliko su autobusi stari i u kakvom stanju.

Zašto GSP jednostavno ne donira te autobuse prevoznicima iz južne Srbije. Gomila gradskih i lokalnih linija je ukinuta zato što jednostavno nemaju čime da voze.
Korisnikov avatar
EUKALIPTUS
Član

Pridružio se: Čet Maj 08, 2008 10:46 pm

Sponzor

Postod profa_chb » Uto Feb 12, 2013 3:53 pm

da mogu još da se voze, vozili bi se. to što neko vozi i gore, ne znači da su ovi bezedni...
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod MILE » Uto Feb 12, 2013 4:25 pm

avramovicsasa je napisao:Od Novih Ikarbusa bi raspodela trebala da teče ovako:
-Ako je rekao Šef,u Karaburmu da će doći 10 Zglobova ;
-Znamo da 7 Komada ide u Zemun;
-Novi Beograd dobija najverovatnije 15 komada,što je i moguće jer se spremaju da iseku veliki broj starih autobusa.
Videćemo :?
Zemun i Novi Beograd će dobiti po 11.
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

Postod Maki187 » Uto Feb 12, 2013 5:36 pm

Pa ako su do sad mogli da voze takvi, mogu idalje, nema potrebe da ih seku uvek mogu da zatrebaju.
Uostlaom uz nove autobuse, mogu da zadrze stare pa da i povecaju broj vozila na linijama...

-----------------------------------

Inace danas u 16-stici, uso neki lik u bus i ide okolo moljaka ljude za pare pokazujuci nogu, koja je kao povredjena, a i po celoj nozi je beli prah, i priblizava se jednom gospodinu u zadnjem delu busa gde smo ja i par drugova i drugarica, i kaze mu ovaj gospodin sta se mazes tu puderom i izmotavas, i ovaj pocne da se dere, vidis ovu posekotinu (neka tamna linija na nozi to je sve), jel to od pudera, pa zbog vas "srba govana" sam sahranio celu porodicu, i tu nesto srao (a i pre toga je bio grub prema nekoj zeni), i krene dalje i ovaj gospodin ga gurne nesto, i tad ovaj izludi, vec stao u poziciju ko da ce da ga iznabada, kaze sto mene udaras, sto nisi udario nekog od ovih koji imaju nekog, pa udarili bi te glava bi ti se rasprsla ko lubenica, ako te ja udarim najebaces, i nista on doso kod nas, neki lik mu reko samo setaj, i kad je izlazio zi busa psujuci, zabo je staklo iza predzadnjih vrata od busa, naranvo nije puklo, ali je bas jako pribo staklo (ako je bilo staklo nisam video, ili staklo ili oplatu), mislio sam da ce vozac stati da pogleda, al nastavio da vozi normalno :)

Inace kad je reko zbog vas srba govana, mislim da je imao srece sto pola busa nije ustalo i pokopalo ga tu u busu, em vredja srbe, em je u srbiji jos trazi pare...
Maki187
Član

Pridružio se: Čet Sep 20, 2012 11:23 pm

Postod filip » Uto Feb 12, 2013 6:54 pm

Svakakvih ludaka ima... Mislim da bi ovde u 31 ili 17 svasta nastalo! A tek na nekim opasnijim mestima, prigradska naselja! 860 je bas opasna za putnike!
filip
Član

Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 8:32 pm

Postod danilo » Sre Feb 13, 2013 12:21 am

Pa nije za zemun treba 7 komada, mislim da je i zvanično bilo reči o tome.
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod blokovi » Sre Feb 13, 2013 1:49 am

Zemun dobija 11 ili 12,bitno je da je dvocifreni broj ;)
blokovi
Član

Pridružio se: Sre Jan 05, 2011 3:00 pm

Postod avramovicsasa » Sre Feb 13, 2013 5:38 am

Za Zemun je planirano 7 komada,tako sam čuo od Zemunaca ali opet možda su promenili raspodelu,,,,,,418,422,423,429,435,439,441
:)
Karaburma možda dobije tih 10 ali ja im ne bi dao nijedan dok je moguće da će 15 Zglobova otići na Novi Beograd kako bi se rastociljali krševa jer treba da se otpiše cela serija IK-202 (1245-1274) i ovih par koji su stigli koju godinu kasnije.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod branik » Sre Feb 13, 2013 8:53 am

Djape 97 & 184 je napisao:Pricao mi jedan vozac da je njemu pre par godina umro lik na zadnjem sedistu u fapini 262 na 46, vozio se celu smenu, sreca pa nije bilo toplo, inace bi se usmrdeo, mogu samo da zamislim ljude koji su pored njega sedeli, a nisu znali da je rikno :evil:

Pre mnogo godina radio sam na 41 uoci Srpske nove godine. Dan je bio prilicno topao i suncan, a trole greju kao lude. Na Banjici, negde oko 14 jedan momak, vrlo pristojnog izgleda ostao u troli, spava. Pridjem i probudim ga, a on kaze:"Joj, Banjica, slavili smo u firmi, mogu li da ostanem pa cu izaci kod "Dragise Misovica"?"
Ostane on, ja normalno zaboravim na njega. Na St. trgu bese guzva, puno ih je ulazilo jos u Vasinoj, tako da ga opet nisam video i kad sam dosao na Banjicu, sve iz pocetka. "Joj, opet Banjica!" Na St. u drugoj turi ga ponovo probudim, a on potpuno osamucen. Sedeo je sa suncane strane, unutra toplo i on ne zna za sebe. Kad sam krenuo, dodje i stade popred mene, jer, kaze strepi da ne napravi jos jedan krug.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod becks89 » Sre Feb 13, 2013 11:26 am

Ima dosta udela u sečenju kola i u prostoru u samim pogonima, recimo Karaburma je predviđena za 180 solaća a ima preko 250 kola, od kojih je najmanje solaća... Isto i u Zemunu je mali prostor, tako da verovatno moraju da odmah seku kako bi svi mogli biti u pogonu, a da ih ne parkiraju po ulicama :mrgreen:
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod avramovicsasa » Čet Feb 14, 2013 3:22 am

Pre neki dan zovu me iz Pogona Zemun da obezbedim vozilo za liniju 605 za 18:10 sa Ledina,Lastin Vozač sa kolima P0168 sa linije 95 izrazio je želju da ide ali nije mu poznata trasa.
Jedan Zemunac mu objašnjava:

,,Ideš Pravo do Pruge,pa desno do Jakova,kroz Centar i samo pravo ne možeš da promašiš,loš je put katastrofa i uzan,kada ti naiđe vozilo iz suprotnog pravca moraš da se sklanjaš sa puta,, :D :lol:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Sub Feb 16, 2013 6:00 am

Posle Zastoja na liniji 511,javio se interval od 50 minuta sa Ž.Stanice (bez polazaka od 17:05 do 17:55),stižu autobusi na Okretnicu i treba pretrpeti Primarni nalet nezadovoljnih putnika a misliti i na rasterćenje vozila,Vozači se boje koga ću prvog da pošaljem u rulju,strah i znoj na licu. :D
Odredio sam da 1364 prima putnike od Sajma,1337 i P02155 zajedno sa Ž.Stanice,nakon par minuta je krenuo i 1220 za njima,1339 je iz Sremčice okrenuo u Železniku,P02154 otišao je prazan ka Gorici i skupljao ka gradu kako bi se poremećaj što pre otklonio i linija vratila u red vožnje.
Autobusi đuture polaze sa Okretnice,niko nikome ne veruje,tiskaju se jedan uz drugog,boje se da neko iz straha ne preskoči stanicu i prekrši dogovor,to je trebalo videti. :D :lol:
1268 je trebao da im pruža podršku od Železnika ali su mu otpala vrata pre nego što su ušli putnici pa je morao da se vrati nazad u Okretnicu.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod Maki187 » Pon Feb 18, 2013 8:10 pm

otpala vrata ? zanimljivo, sledeci je tocak, a mozda i volan, to bi bilo zanimljivije :mrgreen:

au, pa nemoj tako pocece da te se plase :lol:
Poslednji put menjao Maki187 dana Pon Feb 18, 2013 8:15 pm, izmenjena samo jedanput
Maki187
Član

Pridružio se: Čet Sep 20, 2012 11:23 pm

Postod blokovi » Pon Feb 18, 2013 8:13 pm

Juce najjace je bilo neka baba pita vozaca na liniji 16 gde ide ovaj autobus?Vozac joj odgovori do okretnice?Baba ga pita do koje?Vozac kaze Karaburma...Baba se smorila misleci da ima jos koji bus za Altinu...
blokovi
Član

Pridružio se: Sre Jan 05, 2011 3:00 pm

Postod petar leskovac » Pon Feb 18, 2013 10:21 pm

haha pa sto je baba :)
_____________________________________________________________________________________Image
Korisnikov avatar
petar leskovac
Član

Pridružio se: Čet Mar 22, 2012 7:44 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije