Hehehe,pa valjda nece..mada,nista mi zabrana i ne znaci,kada u Ikarbus nikad ni ne idem

Inace,ne znam,jos nisam provalio sta znaci kad se otvore vrata pa trepce lampica vrata,nekad druga,nekad treca,bilo prazan,pun,ne bitno je,nekada obe,nekada sva troja.
Jedino lampica prvih vrata ne trepce

I da,jos uvek nisu resene bravice vrata,a vec je par puta vozilo islko za Ikarbus,to me cudi,bar da se resi za prvo krilo prvih vrata,koje zaista nema potrebu da se otvara,ali,nadajmo se da ce neko i to resiti.
Malo mi smeta buka u voznji,motor se mnogo cuje a brujanje jos vise,nekada tako tutnji unutra na niskim obrtajima da je to strasno.
Oterao sam 1381 iz garaze do Z. Venca,taj je rastreseniji od 1379 jedno 10 puta,a vratio 1374 prethodnu seriju,koja je mercedes S klase za M-a,ali bukvalno.
Totalno odsustvo buke,ne trese,ne oseca sahte koje na oko deluju zdravo,a presao je nesto vise od 120.000km
Zao mi je sto Ik nije nastavio da snabdeva gsp sa IK 218 a 218M je trebalo napraviti u 5 primeraka i ispititvati ih narednih god dana,u gsp-u,pa na kraju videti sta i kako.
Generalno,Ik 218M je gledano unutra,stvarno mnogo ispred 218-ke,pocev od sedista,do rasporeda vrata,pa preko prostranosti,koju 218-ka nema ni blizu.
Samo se nadam,da ce 218M uci u serisku proizvodnju,sa sledecom serijom boljom u odnosu na ovu kao i 218 u odnosu na 218N
Ah da,ono sto me i dalje nervira u svoj toj prici,je oznaka 218M,za vozilo,koje nema nista ama bas nista slicno sa prethodnim. Sta je falilo IK 219M kad je vec dugacak skoro 19m,i broj vise oznacava napredak ako nista drugo

A ako ovo prati neko iz Ikarbusa,onda evo prilike da dobijemo odgovor iz prve ruke.