Ovako jaka Mečkica, sadvim ok auto po svemu generalno. Znači limarijski je odličan, oplata cela, čitava, korozije nigde nema, barem je ja nisam primetio, a inače je prav ko strela, nimalo nije kriv, ne visi zadnji kraj. Isto tako iako je bila egzotična atmosfera, kako to obično biva 04-24 na liniji 33, ali visina nije nimalo padala, sasvim je ok, odlično iznivelisana na svim jastucima.
Ide ko metak, išli smo uzbrdo i to uz Beogradsku, vuče baš, baš dobro. Jako, povozit, startan, ide ko nevreme. Menjač automatik, Voith, četvorobrzinac. Kočenje odlično, samo nožni retarder ima, dvostepeni (Starija Mečka), a hvala odlično, meko i ravnomerno.
Svi intrumenti su ispravni, brzinomer, km sat niej (ugašen je ekran), obrotmer (obrtaji idu od 550 do 1600).
Goriva bilo oko pola rezervoara. Struja na oko 26 do 27 V. Pritisak ulja u motoru ide od oko 2,5 do oko 6 bara. Temperatura je bila na oko 70 do 75 stepeni C, tu održava.
Pritisak vazduha za kočenje i na prednjem, a i na zadnjem kočionom kolu drži ravnomerno na oko 7 bara.
Isto tako grejanje je odlično, barem napred je tako, cirkulaciona pumpa je ispravna, greje baš ok.
Ručna drži, mirno šalta, sve je odlično.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Išao sam danas ponovo sa A-924 (IK-201; 2000. godište). Počeo je da dimi levi točak na III osovini, beli dim. Ne znam da li blokira ili je nešto drugo u pitanju.
Ostalo sve manje - više po starom...