Logo

Fudeks, Beograd

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz Beograda i Vojvodine.

Re: Fudeks, Beograd

Postod Goran sk » Čet Maj 16, 2013 10:19 pm

Serija 400 ili 500 ? :D
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Sponzor

Postod PEX » Čet Maj 16, 2013 10:20 pm

Bice slika, danas je brendirana pa ce uskoro na put.. :) Malo je nesto presla, siva metalik-bezobrazno dobra!
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod Goran sk » Čet Maj 16, 2013 10:22 pm

Diplomatski odgovor :D
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod PEX » Čet Maj 16, 2013 10:28 pm

Aaaa malo da se iznenadite... :) Mada bicu dobar pa otkriti... U pitanju je njeno visocanstvo S 431 DT 8)
PEX
Profesionalni vozač

Fudeks, Beograd

Postod Nibus-ja » Pet Maj 17, 2013 5:55 pm

PEX je napisao:Stigla je fenomenalna prinova u vozni park, jedna veoma lepa Setra koja potvrdjuje da je Fudeks jedan od vodecih prevoznika u Srbiji. :)
Inace sremac svaka cast za sliku ove 417-ice, privremeno su joj prelepljene nalepnice te neke agencije.

Један од ВОДЕЋИХ :shock: по чему то водите као превозник :?: Ако сте стварно водећи шта да кажу ДУНАВПРЕВОЗ, ГАГА-турс, ФЕНИКС, ЕУРОЛИН, ГАМЕКС, ПЕЈИЋ, АУТОКОДЕКС,... :evil: :?:
Nibus-ja
Član

Pridružio se: Uto Feb 12, 2008 5:15 pm

Postod PEX » Sub Maj 18, 2013 2:01 am

Paaa sve te firme koje si nabrojao nisu Fudeksu ni do kolena (osim Dunavprevoza u poslednje vreme-po autobusima, a linija im je najdalja do Beograda)
Kad je Fudeks imao prvu Setru 300 u Srbiji, potom prvu Setru 400 u Srbiji, potom prvu S 431 DT u Srbiji pola tih firmi koje si nabrojao nije ni postojalo...ko god je putovao od forumasa Fudeksom ima prijatna iskustva, da ne idem dalje ima ona dobra stara izreka-dzabe slepom pokazivati i budali objasnjavati.
PEX
Profesionalni vozač

Postod roker 70 » Sub Maj 18, 2013 9:41 am

Nibus prijatelju stari,svi oni zajedno nemaju predjenih km zajedno kolko fudeks za 25 godina..o usluzi,ljubaznosti,profesionalnosti fudeksa najbolje govore putnici i njihovi non-stop puni busevi..ajde pex sa slikama nemoj nas drzati u neizvesnosti :D
Korisnikov avatar
roker 70
Član

Pridružio se: Ned Jul 24, 2011 4:52 pm

Postod Nibus-ja » Sub Maj 18, 2013 10:56 am

Прво да се захвалим на комплиментима, колеги Пексу, морам да напоменем, очекивао сам темељан одговор поткован аргументима без провокација али очигледно је да без њих није могуће разговарати и наравно очигледно је ће и њему исти да се врате пошто нам је објаснио да су били први у Србији који су купили модерне сетра-аутобусе, у то нећу да улазим и ако су их купили, да их купе још толико то су им најискреније жеље од мене. Друго, ја сам мислио да када се каже један од водећих, то значи да се упореди тренутно пословање и бројност возила а то свакако није ФУДЕКС, у овом тренутку већ фирме које сам набројао и овом приликом се извињавам осталим фирмама које су у рангу ФУДЕКСА, а које сам јуче прескочио да наведем и које су реаговале на моју поруку.
Nibus-ja
Član

Postod PEX » Sub Maj 18, 2013 1:36 pm

Sto se mene tice ja tebe nisam uvredio, samo sam izneo narodnu izreku, a ti ako si se pronasao u njoj to je tvoj problem. :)
Sto se tice brojnosti dzabe nekom od tih tvojih prevoznika mnogo autobusa, kad njihovih 5-6 vrede kao jedna S 431 DT.. Ko u Srbiji pored Fudeksa ima 8 Setri 400? Samo Dunavprezov i Banbus.
@Roker: Bice slika u narednom periodu, znam da to svi vole :)
PEX
Profesionalni vozač

Postod Nibus-ja » Sub Maj 18, 2013 1:50 pm

аха, значи тако сада се тражи фирма са 9 сетри серије 400 да би била испред Вас, у реду схватили смо поруку, поређење, и снагу ФУДЕКС-КОМПАНИЈЕ, ЈЕДНИНОГ НАЈЈАЧЕГ ПРЕВОЗНИКА У СРБИЈИ АЛИ И ВОЕЋЕГ, ЉУДИ ДА НЕ ЗАБОРАВИМ(О) ТО, ИМАЈТЕ НА УМУ КАДА ПУТУЈЕТЕ, САМО ФУДЕКС. А што се тиче народне изреке нема потребе да се ја проналазим у њој када је мени била намењена то је и малом детету јасно, према томе администрација и даље неће реаговати на овакав вид кршења правила форума али ја се више и нећу жалити, најјважније је да ја и даље кршим правила и да опомене важе само у мом случају и да мене могу прозивати сви који стигну, а када сам ја угрожен наравно то се и не региструје. Извињавам се свима што сам Вам одузео времена кршећи правило овде у теми како се расправља о небитним стварима.
Nibus-ja
Član

Postod Mare94 » Sub Maj 18, 2013 9:07 pm

A što se tiče Setre...

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Sjajna je! :D
Mare94
Član

Pridružio se: Pon Nov 21, 2011 11:04 pm

Postod gospodin dzo » Sub Maj 18, 2013 9:27 pm

Jos jedan insajder iz Fudeksa? :)
Odlicna B)
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Postod PEX » Sub Maj 18, 2013 9:39 pm

Maretov cale je zaduzio, ja mislim da mu je ovo treca S 431 :) Svaka cast za fotke, i ja cu ovih dana slikati caletovu 417-icu, osvezena je, nove nalepnice stavljene, ratkapne ofarbane, ispolirana itd-spremna za sezonu :)
PEX
Profesionalni vozač

Postod roker 70 » Sub Maj 18, 2013 9:53 pm

PRELEPA JE :D ..PEX AJDE SLIKAJ ONE BUSEVE STO SU RASHODOVANI.. :lol:
Korisnikov avatar
roker 70
Član

Pridružio se: Ned Jul 24, 2011 4:52 pm

Postod Mare94 » Sub Maj 18, 2013 10:01 pm

gospodin dzo je napisao:Jos jedan insajder iz Fudeksa? :)
Odlicna B)

Još jedan insajder, da. :D
Prešla samo 350.000, unutra kao nova, skoro kao da se niko nije vozio u njoj. :)
Jeste, Pex, treća je. :D
Mare94
Član

Pridružio se: Pon Nov 21, 2011 11:04 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine