od negas » Ned Jun 02, 2013 5:36 pm
BRAVO Cone na fotkama.
Akomulatori napred, naša rešetka, tako bi trebalo?
Već sam pisao, i Mickey isto, za stakla, ne treba da ih lome, em duže traje izrada, lepkovi i td...ma rokneš lim, a babarade odradiš crnom mat farbom ako ti je toliko stalo do toga, kao Temsa što radi!
Unutra vrh (izgleda da nisu samo stubovi, već cele strane u suprotnim bojama -ništa ne smeta), spolja samo maska po mom mišljenju treba druga, ali ok, ako tako hoće BTravel! Jedino bi crna boja mat, mogla da prati i liniju/obrvu maske (pogledajte na fotki), pa da se skoro spusti skroz do dole, do reg table, mozda ne bi bilo lose.
Ko ima strpljenja neka odradi u Fotoshopu!
Inače prijatno sam se iznenadio novim Neobusom. dakle možemo napraviti autobus! Dalje, BTravel, već ima jedan neobus, još odavno, sada kupuju i ovaj, dakle Neobus se kod njih pokazao odličan.
Dakle, ljudi dajte da pravimo autobuse !!!
Država ovako može da stimuliše mnoge firme, i domaću proizvodnju, to je to!!!
Hvala BTravelu!!!
U neobusu se uvek nekako videla, ja je zovem ljubljanska škola, tj karosiranje na način automontaže, i drago mi je zbog toga!!!
Taj šmek i tu liniju ljubljanaca neobus nastavlja, ovaj auto kao da je iz Ljubljane došao. Setimo se samo kako je autokaroserija divno radila TAMiće sa potpuno istim kvaliettom kao AUTOMONTAZA, tj nisi mogao uopste da razlikujes autobus tamo krajem i početkom 90-tih!
Zbog toga obozavam i volim neobus!
A secam se i onih sa TAM motorima iz 1996 N406 M/P, kao da su iz Ljubljane busevi dosli, dosta kvalitetni!
Samo napred, svaka čast!!!