Ratomir je napisao:Вечерас чекали ја и очух 73 у Батајници. И пошто га није било дуго, дође један Кошавин пун. Уђемо ми лепо на прва врата и кад оно један возач кога мој очух зна. Причају они тако и стигнемо ми до електронске и тамо уђоше шесторица надрнданих момака. Певају они тако Цецине песме и стално говорили возачу како ће да му ј..у матер и возач му каже да се носи у три лепе... Дођемо ми до робне куће у Земуну и један од надрнданих каже возачу из позадине: ,,Мајсторе, задња"! Возач отвори кад нико не излази и ови почели да се смеју. Таман што је кренуо они опед рекоше да отвори задња и возач их не отвори. Један се на наљутио и дошао код возача у намери да га бије. Возач устане и удари га једном и путници га смире и убеде га да не зове полицију.

kiki je napisao:Sta jel trebalo da pusti da ga bije?Dosao je sa namerom da bije vozaca i covek se branio.
avramovicsasa je napisao:Žalosno je što Vozači nemaju pravo da se brane dok bukvalno ne budu udareni jer im se to može uzeti za zlo kao ,,napad na putnika,, iako je priča potpuno obrnuta,srećom pa je Policija uglavnom na strani Vozača još ako ima svedoka to je super.

Ratomir je napisao:п.с. Профо ако будеш био на суду као сведок, сликај ако се може, судницу, занима ме како изгледају српске суднице
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju