Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod Ratomir » Sub Jun 29, 2013 11:23 am

Возач је старији и мало ћелав. Не верујем да је са форума.
Image
Ratomir
Član

Pridružio se: Sub Mar 30, 2013 6:10 pm

Sponzor

Postod becks89 » Sub Jun 29, 2013 5:57 pm

Ratomir je napisao:Вечерас чекали ја и очух 73 у Батајници. И пошто га није било дуго, дође један Кошавин пун. Уђемо ми лепо на прва врата и кад оно један возач кога мој очух зна. Причају они тако и стигнемо ми до електронске и тамо уђоше шесторица надрнданих момака. Певају они тако Цецине песме и стално говорили возачу како ће да му ј..у матер и возач му каже да се носи у три лепе... Дођемо ми до робне куће у Земуну и један од надрнданих каже возачу из позадине: ,,Мајсторе, задња"! Возач отвори кад нико не излази и ови почели да се смеју. Таман што је кренуо они опед рекоше да отвори задња и возач их не отвори. Један се на наљутио и дошао код возача у намери да га бије. Возач устане и удари га једном и путници га смире и убеде га да не зове полицију.

Vozač njega udari? Uh sine pa to je napad na putnika, za to u kulturnim zemljama "leti glava" :!:
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod Ratomir » Sub Jun 29, 2013 5:59 pm

Да знам. :(
Image
Ratomir
Član

Postod kiki » Sub Jun 29, 2013 10:12 pm

Sta jel trebalo da pusti da ga bije?Dosao je sa namerom da bije vozaca i covek se branio.
kiki
Član

Pridružio se: Čet Nov 17, 2011 11:59 pm

Postod avramovicsasa » Ned Jun 30, 2013 1:00 am

Žalosno je što Vozači nemaju pravo da se brane dok bukvalno ne budu udareni jer im se to može uzeti za zlo kao ,,napad na putnika,, iako je priča potpuno obrnuta,srećom pa je Policija uglavnom na strani Vozača još ako ima svedoka to je super.
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod avramovicsasa » Ned Jun 30, 2013 1:40 am

-Okretao se CAF na Pristaništu ali Vozač nije zatvorio skretnicu tako da je ,,dvojka,, naišla i Vozač je morao da izađe i da je vrati i poče on da se raspravlja sa mlađim kolegom,

,,Što nisi vratio skretnicu,,
,,Video sam da ti ideš pa nisam hteo da stajem,,
,,Što Kontrolorka nije izašla da je vrati,nekada su Kondukteri vraćali skretnice,,
,,Gde će ona da vrati,mlada je,ne zna ni šta je skretnica,,
,,Ima rupu u sredini,samo gurne gvožđe u rupu,,
,,baš će ona da gleda u rupu,,-devojka je sve to nemo posmatrala.
,,Nemoj da ih slušaš,svi koji prevale 25 godina u GSP-u su fijuknuli,,-kaže rezervni vozač.
,,Ja sam čuo sa već 5 godina,,-kaže mlađi vozač.
,,Tada se javljaju prvi simptomi,,

:D :D :) :) :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Ned Jun 30, 2013 11:22 pm

Uveo lik velikog psa u tramvaj sa linije 2 kod Vukovog Spomenika,

,,Gospodine izađite napolje sa kučetom,,-zamolila ga je Koleginica.
,,Ma vozi bre,,-bio je nekulturan.
,,Ja neću pomeriti tramvaj dok ne izađete,psi koji nisu obezbeđeni nemaju pravo da se voze,,
,,Ajde Žujka vozi to,,-rekao je tip Koleginici koja je inače plavuša.
,,Ne mrda Žujka nigde dok ne napustite tramvaj,,-na kraju kada je video da nema ništa od vožnje,izašao je napolje.
avramovicsasa
Otpravnik

Postod niske » Pon Jul 01, 2013 7:59 pm

Jedna ''oldschool'' prica: sada vec davne 1995. vozio sam se u Sanosu na 48-ci. I sad u Bulevaru JNA, ulazi zena i seda na sediste, a iza nje je sedela druga zena. Autobus krece prilicno ostro iz stanice (ko se seca Sanosa iz tog vremena, zna kako su ih ''kidali'') i puca naslon na sedistu, i ova zena pada u krilo zeni iza nje, a ova druga zena glasno uzviknu: IJUUUU... Ceo bus je prasnuo u smeh!!! :D :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
niske
Član

Pridružio se: Ned Jan 09, 2011 1:50 am

Postod avramovicsasa » Pon Jul 01, 2013 11:12 pm

-Ispričao mi je jedan stariji vozač jednu anegdotu iz 80-tih,vozio je Đuru sa prikolicom čini mi se Bulevarom,i kako su stajala vozila parkirana blizu šina on ih je redom češao tačnije prikolicom koja kako se ljuljala tako ih je zakačinjala,to je inače bilo vreme kada je bio prioritet stizati turažu i vozila su imala prioritet i nije bilo odgovornosti od strane vozača GSP-a.

,,Majstore,udaraš vozila,,-povikaše putnici.
,,Ne udaram ih ja već Kondukter,vidite da ih lupa prikolica,, :D

___________________________________________________________________________________________________________________

Takođe sam i čuo od jednog vozača koji je krajem 80-tih vozio u Kosmaju stare Mercedese na liniji 37,i spuštao se Kneza Miloša i negde kod Londona žena je podigla ruku da zaustavi Taksi i iseče ga Taksista sa Ladom Specijalkom,on nije imao kada da koči,kako ga je udario bacio ga je prema Admirala Geprata.
Kada je vozač autobusa izašao da vidi da li je taksista živ,on je od staha nabio glavu na volan i čvrsto ga držao. :(
avramovicsasa
Otpravnik

Postod becks89 » Uto Jul 02, 2013 1:38 pm

kiki je napisao:Sta jel trebalo da pusti da ga bije?Dosao je sa namerom da bije vozaca i covek se branio.

Napad vozača na putnika van radnog mesta (kabine) smatra se napadom na putnika, dok ti prijatelju dokažeš da je on tebe hteo da bije......... Znaš već šta, veruj mi bolje je gledati svoja posla, a kad on krene na tebe, e onda je tvoj i božiji, a ti samovoljno da napustiš kabinu i udariš putnika to je krivično delo!
avramovicsasa je napisao:Žalosno je što Vozači nemaju pravo da se brane dok bukvalno ne budu udareni jer im se to može uzeti za zlo kao ,,napad na putnika,, iako je priča potpuno obrnuta,srećom pa je Policija uglavnom na strani Vozača još ako ima svedoka to je super.

Upravo su svedoci problem, jer niko neće da se petlja oko toga, što zbog straha od neke osvete što zbog zamršenosti našeg pravosuđa, niko neće da se petlja sa policijom i sudstvom dok nije primoran, tako da je upravo to problem, što niko neće da svedoči!
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod profa_chb » Uto Jul 02, 2013 5:00 pm

'teo ja jednom da budem svedok! Svađala se neka žena u Domu zdravlja sa glavnom sestrom, pa im je falio arbiter elegancije :mrgreen: Ova rekla da će da je tuži, a ja sestri ostavio telefon da me zove ako treba :mrgreen:

Inače, kad smo kod priča iz prevoza, ima Džo nešto da vam ispriča vezano za 96 :arrow: 95 :mrgreen:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod gospodin dzo » Uto Jul 02, 2013 5:02 pm

Dzo nema sta da prica :mrgreen:
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

Postod Ratomir » Uto Jul 02, 2013 5:04 pm

Ко ће онда од вас двојица?
п.с. Профо ако будеш био на суду као сведок, сликај ако се може, судницу, занима ме како изгледају српске суднице :lol:
Image
Ratomir
Član

Postod profa_chb » Uto Jul 02, 2013 5:05 pm

Ajde, maratonac, nemo' da se ustručavaš. Može i baba da priča, al' ne možemo da je stignemo :mrgreen:

Ratomir je napisao:п.с. Профо ако будеш био на суду као сведок, сликај ако се може, судницу, занима ме како изгледају српске суднице :lol:

Davno je to bilo :mrgreen:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod gospodin dzo » Uto Jul 02, 2013 5:18 pm

Pusticu da prica nas prijatelj profa :D
Mada zanimljivija je prica iz jednog drugog busa,ali o tom,potom :D
Cuvam i usvajam zensku decu od 17-18 leta,po mogucstvu sa stranim drzavljanstvom :mrgreen:
gospodin dzo
Profesionalni vozač

Pridružio se: Pon Dec 27, 2010 9:39 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije