Sale, meni nije cilj da oteram ljude sa foruma, niti da neko zbog mene smanji doprinos forumu. Izvini zbog brisanja posta, nije mi bila bila namera da vređam tvoj rad. Ja inače nisam takav, a to znaju mnogi ovde. Mnogo puta sam provodio po par sati čisteći forum, i trudeći da što manje brišem, a da sve iole korisne informacije sačuvam i prerasporedim u odgovarajuće teme. Samo u ovom podforumu sam u poslednjih godinu dana nekoliko novih tema otvorio, da ne bih brisao OT, već sačuvao nečije poruke i ispoštovao nečiji trud.
Morate razumeti, i mi urednici smo tu da doprinosimo. Dobra organizacija i preglednost foruma su ključne. Forum nije tu samo zbog onih koji su trenutno članovi. Forum je tu i zbog onih koji bi da nađu neku sliku ili informaciju, zbog onih koji bi se možda učlanili i takođe doprineli. Mnogo puta u životu mi se dešavalo da satima tražim nešto na internetu i po forumuima, i da nailazim na gomile natrpanih informacija, koje se uglavnom ne poklapaju sa tematikom.
Ako stvarno želite da vaš rad dođe do izražaja, onda ga nemojte zatrpavati glupostima. Koliko puta do sada se desilo samo u ovoj temi da se neka nova i bitna informacija zatrpa prepucavanjima i špekulacijama?
Sale, opet ću ponoviti, ja tvoj doprinos forumu u vidu starih fotografija i priča o tim vozilima veoma cenim! Drago mi je što ima ko da nama mlađima prenese sve to. Ali i taj doprinos mora biti u odgovarajućoj temi, da bi ga što više ljudi videlo. Još jednom se izvinjavam zbog brisanja posta, i da bismo izbegli ovakve situacije, savetujem ti da ako nisi siguran u koju temu nešto da staviš, pitaš putem pp-a, lakše tebi, lakše nama