od miham » Sre Avg 28, 2013 9:39 pm
Onaj pasat gore se prodavao velikom vecinom za usa trziste,za koje je ja mislim prvenstveno i pravljen..nikad ne bih ulozio tolike pare u njega kad moze dosta boljih auta da se vozi za te pare..i ja sam pristalica velikih limunzina nasuprot malih gradskih prdavaca..sto vece aito to bolje..i ja cu za istu cijenu prije da biram audija,bmw-a ili mecku nego bilo koju drugu marku,ukljucujuci i vw,jer su to za mene u svaoj klasi bolja auta od konkurencije..sad ce neko da mlati kako je golf zadnjih 36 godina auto godine i da je najbolje za odrzavanje,tu jke ekoomicnost,pouzdanost,bla,bla,bla..sve ja to znam,ali ne moze to meni da zamijeni osjecaj kad ti zalegnes u onu fotelju od sjedista i das gas,slusas jedva cujno strujanje vazduha,pogledas na sat kad ono vec 200..znam da ce potrosit' 20l,znam ako nesto crkne da cu krepavati dok to isfinansiram,ali ***CENZURISANO*** takav sam..ili za 7-8h da kupim novu ladu,daciu,juga ili suzuki alto..vazi..e sad sto sam u finansijskoj crkavici to je druga stvar..ali opet,trebao sam da kupim auto,drugu bila frka za pare,kupio sam od njega renault scenic 97 god1.6b..isto to vece mi je neki momak nudio golfa 3 gt-td 93 god sa alesio 15 felnama..oba prednja sjedista iskrljana,nema platna na nebo(ajde to je sve 100e ulaganja),nema klimu,centralno,daljinsko,podizace,scenic sve to ima i gomilu prostora unutra,u gepek staju rasklopljena kolica za djecu..!sa njim sam za godinu i po prrsao 19h km bez problema i trosi mi malo manje od 10e benzina na 100km kombinovano,sto je podnosljivo..najudobnija sjedista ima,ziv se ne cuje,ima 90ks pa i ide dobro..znam da su djelovi skuplji za renoa i da cu prije prodati golfa nego njega,ali ja gledam ono sto meni ispunjava potrebe..