Prvi je C12, drugi ti je C10.5.
Generalno ti autobusi su jako štedljivi,za prigrad mislim da nemaju konkurenciju. Štedljiv motor, jeftini delovi, lako održavanje a i niska cena ( u odnosu na konkurenciju) to je topla preporuka za sve kupce. E sad, daleko je to od idealnog vozila, naročito za pojedine prigradske linije, najveće zamerke uglavnom idu na prostranost i na sam kapacitet. Što se samih performansi tiče, to je sve samo startan bus, takođe je sve, samo nije lak za vožnju, iritantna kratka prva brzina i preslab motor da bi krenuo lagano iz druge brzine prosto ubijaju u pojam. Ono što sam ja zapazio, vozač ima takođe jakoooo jakoooo malo prostora, ja nisam nešto mnogo visok i velik (187cm i oko 65kg) ja za volanom nemam gde sa nogama, takođe sabijen sa svih strana, nemam gde da skinem nogu sa kvačila, nemam mogućnost da podignem nogu da stisnem kočnicu, jer je sa desne strane retarder i deo dugmića. Onda sam volan ko na Jugiću, preglednost je manje više ok, sve dok nema gužve, e onda počinju problemi. Prve serije su imale retrovizor zakačen za prva vrata, onda zamislite kad vam se ljudi naguraju napred šta vi možete da vidite? Ništa!
Kasnije(novije) serije imaju izbačen retrovizor, pa je stanje kao malo bolje.
Što se instrument table tiče, pa ajde, jedinstvena je, čudna je pomalo, ali i poprilično jednostavna. Što se vozačevog dela tiče, glavni nedostatci su to što nemaš gde da spustiš flašicu sa vodom, telefon, karte,pare ili šta već. Sve služi za nešto, tako da nema neke pregrade koja može uvek i svaki put da se koristi.
Sve u svemu, iz serije u seriju je vidan napredak, ali nikako da ga prolepšaju malo, ogavniji bus uz Isuzu Bogdana ne postoji