Negase,ne brini,bice slika
s215hdh je napisao:Jao sacuvaj ti Boze tog autobusa, ja se sav stresem kada ga vidimBas je vrhunski odvratan. Da su ga hteli ruznijeg napraviti ne bi uspeli
djole je napisao:Ne znam sto ti se ne svidjaju?Malo je cudan,ali nista strasno,a mozda sam se i ja adaptirao na njihOni koji imaju turisticka sedista i LCD monitore su perfektni,ne cuju se upste,tako da mogu i na duze relacije.Vidjao sam neke koji imaju ono pozaddi za stvari...
Negase,ne brini,bice slika
s215hdh je napisao:Jao sacuvaj ti Boze tog autobusa, ja se sav stresem kada ga vidimBas je vrhunski odvratan. Da su ga hteli ruznijeg napraviti ne bi uspeli
negas je napisao:www.cardatabase.com (com ili net nemogu da se setim) i tu nadjes nekog proizvodjaca na primer ikarbus i izacice ti mnoge slike fotografa Miska Ruvdica, ima i dva nibusa![]()
i prelepa slika neobusa jat ervejza! Njega je ukucao pod imenom VOLVO te ga tako trazite da Vam bude lakse, ako nema neobus!
Nibus-ja je napisao:s215hdh je napisao:Jao sacuvaj ti Boze tog autobusa, ja se sav stresem kada ga vidimBas je vrhunski odvratan. Da su ga hteli ruznijeg napraviti ne bi uspeli
U potpunosti se slazem sa tobom ako smo mi stali da se vozimo ovim onda bolje da si idemo peske.
Nibus-ja je napisao:s215hdh je napisao:Jao sacuvaj ti Boze tog autobusa, ja se sav stresem kada ga vidimBas je vrhunski odvratan. Da su ga hteli ruznijeg napraviti ne bi uspeli
U potpunosti se slazem sa tobom ako smo mi stali da se vozimo ovim onda bolje da si idemo peske.
s215hdh je napisao:KO to i pravi? Mislim daj bre molim te... To i autobus... Nemojte me zezati... sada ce me jos svako ubedjivati da sve sto ima 6 tockova, 12 metara i 50 sedista moze da se nazove autobusom...
Krajnje je vreme da i ja sklepam jedan, kad vec svako pravi
A lepe i nase citte za sediste, pa su ih ustrojili malo da ne bi ljudi leteli po autobusu kada neko ostrije da gas...
lepi i moja crvena za sediste jer smo joj nasvirali pumpu malo, pa sta sad, nije to neka senzacija... lepi i svaka Sestra i svaki Neoplan koji ima malo javi motor, a sta tek lagana Bova sa 460 konjaradi necu ni da mislim. To nije nikakav znak da je dobar autobus
Jovan je napisao:Ne znam za kvalitet, ali i da je udoban ko setra ja ga ne bih uzeo dzabe.
Za njega ko da je vrijeme stalo prije 30 god, podsjeca me na one Skode iz komunizma.
Ne mogu vjerovati da se tako nesto proizvodu u EU. Nema ruznijeg autobusa koji je samo genijalni dizajner
Jovan je napisao:Ne znam za kvalitet, ali i da je udoban ko setra ja ga ne bih uzeo dzabe.
Za njega ko da je vrijeme stalo prije 30 god, podsjeca me na one Skode iz komunizma.
Ne mogu vjerovati da se tako nesto proizvodu u EU. Nema ruznijeg autobusa koji je samo genijalni dizajner
Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju