Pre neko veče čekam autobus na Kosi i prilazi mi neka starija žena i pita me gde ovde staje 95ica. Ja reko molim? Ona ponovi pitanje. A, ja se nešto zamisliom odlutao skroz i pitam ja sad nju da ne mislim na 65icu, 75icu... Ne, ne 95ica. I ja onako mrtav, ladan krajnje smireno "Pa ovde nigde, gospođo". Jao kad je krenula da histeriše, jer je njoj valjda neki vozač rekao da tu treba da siđe, da ide lepo, desno i da juri 95icu. Šizi ona, ja onako gledam u daljinu i kao "Pa on je lud, to neki dođoš koji veze nema" i sad gleda mene, čeka rekciju, a ja opet "Lud, lud, toliko ludaka u gradu".
Kaže ona meni kao da je iz starog dela grada pa da ovde nema pojma gde je šta i u fazonu pa da i ti sigurno pojma nemaš gde je šta u gradu. E to nisam hteo da joj prećutim, ali se ubrzo prekinuo razgvor jer je, hvala Bogu, naišla 74ka.
A, u, čini mi se A-265 kad sam išao u prekjuče, dođe kontrolorka (sad očekujete opis... pa neću sad

) i prilazi starijem čoveku i traži kartu. Ovaj je gleda, a da to je bilo negde oko 15 do 7 uveče, i mrtav ladan pita: "Pa zar nije besplatan prevoz posle 6h popodne...?", ova kontrolorka ga gleda i kao "Pa nije" i počinje da se smeje. Pa kao kako nije, do kad vi radite, a ona mu odgovara do 9h uveče, a on odjednom krenuo da kipi od sreće: "Aha, znači posle 9h uveče može šverc, može šverc", ojednom je krenuo da se smeje i raduje ko kad malom detetu kupite igračku.