Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod Nikola Pejasinovic » Sre Nov 06, 2013 1:00 am

Pa dobro pokusao da ispadne fin :mrgreen:
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Nikola Pejasinovic
Član

Pridružio se: Uto Jun 19, 2012 10:53 pm

Sponzor

Postod danilo » Sre Nov 06, 2013 11:55 am

Pre neko veče čekam autobus na Kosi i prilazi mi neka starija žena i pita me gde ovde staje 95ica. Ja reko molim? Ona ponovi pitanje. A, ja se nešto zamisliom odlutao skroz i pitam ja sad nju da ne mislim na 65icu, 75icu... Ne, ne 95ica. I ja onako mrtav, ladan krajnje smireno "Pa ovde nigde, gospođo". Jao kad je krenula da histeriše, jer je njoj valjda neki vozač rekao da tu treba da siđe, da ide lepo, desno i da juri 95icu. Šizi ona, ja onako gledam u daljinu i kao "Pa on je lud, to neki dođoš koji veze nema" i sad gleda mene, čeka rekciju, a ja opet "Lud, lud, toliko ludaka u gradu".
Kaže ona meni kao da je iz starog dela grada pa da ovde nema pojma gde je šta i u fazonu pa da i ti sigurno pojma nemaš gde je šta u gradu. E to nisam hteo da joj prećutim, ali se ubrzo prekinuo razgvor jer je, hvala Bogu, naišla 74ka.

A, u, čini mi se A-265 kad sam išao u prekjuče, dođe kontrolorka (sad očekujete opis... pa neću sad :lol: :lol: :lol: ) i prilazi starijem čoveku i traži kartu. Ovaj je gleda, a da to je bilo negde oko 15 do 7 uveče, i mrtav ladan pita: "Pa zar nije besplatan prevoz posle 6h popodne...?", ova kontrolorka ga gleda i kao "Pa nije" i počinje da se smeje. Pa kao kako nije, do kad vi radite, a ona mu odgovara do 9h uveče, a on odjednom krenuo da kipi od sreće: "Aha, znači posle 9h uveče može šverc, može šverc", ojednom je krenuo da se smeje i raduje ko kad malom detetu kupite igračku. :roll:
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod avramovicsasa » Čet Nov 07, 2013 10:27 pm

-Dolazi CAF sa 7-ce na Pristanište da se uklopi u vreme,

,,Majstore,koji je to broj,,
,,1523,,
,,aaa čuveni 1523,,
,,Po čemu,,
,,Taj je redovno kod mene na Pristaništu,,
,,aha a zato on vuče kao lud,poznaje sam trasu ,, :D :lol: :mrgreen:
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod avramovicsasa » Pet Nov 08, 2013 9:59 pm

,,Moram da pokvarim tramvaj,ne mogu više da vrtim ovu dvojku,,-kaže tramvajdžija.
,,To ne sme,to je strogo kažnjivo,plaća se sada svaki kvar,,-odgovara mu majstor.
,,Biće ti naplaćen svaki deo,ruke,uvoz,carina,,-dodajem ja.
,,A šta ako popravim sam tramvaj,,
,,Bićeš nagrađen smenom na 2-ci,,
,,Onda me odmah vodite na robiju,,

:D :lol: :mrgreen:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Ned Nov 10, 2013 12:20 am

-Danas na Pristaništu bio je vanredni režim rada zbog prolaska vozila sa linija 7,12 kroz terminus,dvojke su vozile po važećem redu vožnje preko Starine Novaka i tako dolazile 10-15 minuta i morale da se sklanjaju na šlus kako bi propuštale ostala vozila,dvojke su se sustigle i vozač je rekao putnicima da pređu naravno jedan broj putnika je prešao ali naravno oni izgubljeni koji su slušali muziku,gledali kroz prozor i izgubljeni u vremenu i prostoru nisu čuli i kada je tramvaj otišao na šlus tada je nastala panika,verbalno su napali vozača,dve žene sa decom i jedan čovek,pokušali su sa patetikom da iskoriste decu kako bi opravdali to što nisu čuli obaveštenje koje je dao vozač,izvređali su ga i tako su se uvukli u sukob koji je kulminirao time da dođu i da se žale kod mene.
Ja sam ih uputio na Centar ali je gospodin tražio podatke o vozaču i dao mi svoju ličnu kartu,ja sam mu odgovorio da se podaci ne daju putnicima i da je to strogo zabranjeno od strane Generalnog Direktora.
Nakon toga je savetovao one žene da ne prijavljuju vozača već da će podići sudsku prijavu protiv vozača,mene i GSP-a našta ga je vozač ismejao jer je glupo zvučalo da neko tuži GSP zbog toga što vozilo čeka vreme na terminusu.
Kada se atmosfera ohladila nakon 5 minuta,tramvaj je krenuo sa istim putnicima koji su pobegli na Ž.stanici kada je ušla Kontrola jer nisu imali kartu. :evil:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod avramovicsasa » Ned Nov 10, 2013 10:49 pm

Šta ti je profesionalna deformacija :)

Otišao vozač u Banku da podigne novac,na nalogu za isplatu upisao je svoje ime i prezime a zatim i službeni broj,Službenica ga je bledo pogledala :D :lol: :mrgreen:
avramovicsasa
Otpravnik

Postod danilo » Pon Nov 11, 2013 1:34 am

Hahaha, bila bi fora i vezni da je napisao, sad se u nalogu i to traži... :lol: :lol: :lol:
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod branik » Sre Nov 13, 2013 12:08 pm

branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod danilo » Uto Nov 19, 2013 1:36 am

Ulazi kontrola večeras u 27icu ovamo, Generala Aračića, dve ili tri ekipe koliko je bilo. Ja sedim na pola autobusa, napred ide dečko traži karte ma nema niko i manje - više ga svi i ignorišu, dolazi do mene i pita da li imam kartu, ja se na to malo proderem (ne na njega naravno) da imam, a mislim i da me ceo Solaris čuo. Namerno sam to uradio.

I krenem da vadim kartu iz novčanika, a on me pita jel mesečna karta, reko jeste, dokle ideš, do Mirijeva, a ja već znam zašto me to pita. Kao ajd kod Ćalija da ti posle kucam, reko ok, a stariji kontrolor ga zavitala, kao dečko sigruno silazi ranije, a ja, da, da, posle moram da se vraća nazad 3 stanice, nego bezveze ostajem :!: :lol: :lol: :lol: I sad proćaskali mi i približavamo se Ćalijama, ajd kao kartu, a ja ni 5 ni 6 - nemam (zezam se naravno 8-) ). Kako, šta... Pa reko nemam, kad nisi hteo dole da pogledaš kartu kod OFKa, sad nemam i već gusto, gusto, gusto i u zadnji momenat dam kartu i kao hvala :)
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Postod severac » Uto Nov 26, 2013 9:41 pm

Danas ne znam sta se tacno desilo, ali Mega Bus sa linije 77, prilikom skretanja ka Studentskom gradu od Hale sportova, proklizao je zadnjim krajem. Nije isao nekom velikom brzinom, ali smo boga mi zadnjim krajem otisli malo u stranu. Nije bilo bas kao kad volan okrenes pa rucna na kolima, ali je bilo i ovo uzbudljivo. :)
severac
Član

Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 10:02 pm

Postod nemanjatomic » Ned Dec 01, 2013 8:57 pm

Prilazim ja u petak da slikam 1111 sa 74 i vidim da vozac i kontrolorka gledaju u mene i ja prilazim pokucam na vrata i pitam kontrolorku da li smem da slikam i ona me pitala zasto to radim ja sam rekao da sam ljubitelj autobusa i da postoji forum posvecen njima.Kontrolorka me pitala jel zelim da budem vozac a ja sam rekao da zelim a ona mi kaze kako bi ona volela da ja vozim autobus i trazila je na kraju da je slikam za forum :D :lol: .Ali je nisam slikao.
Korisnikov avatar
nemanjatomic
Član

Pridružio se: Pon Jul 30, 2012 8:25 am

Postod Ratomir » Ned Dec 01, 2013 9:26 pm

Što je nisi slikao?
Image
Ratomir
Član

Pridružio se: Sub Mar 30, 2013 6:10 pm

Postod nemanjatomic » Pon Dec 02, 2013 11:17 pm

Bilo mi je malo glupo a i nema odgovarajuce teme za nju :wink: .
Korisnikov avatar
nemanjatomic
Član

Postod severac » Pon Dec 02, 2013 11:32 pm

Kako nema, ima tema "devojke i autobusi". :)
severac
Član

Pridružio se: Sub Mar 16, 2013 10:02 pm

Postod nemanjatomic » Sre Dec 04, 2013 7:44 am

Jao da sam znao slikao bi :D ,ali nema veze treba uskoro da slikam 3088 koji je umesto 1111 :wink: .
Korisnikov avatar
nemanjatomic
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije