Nele Nibus je napisao:Samo okineš i ispariš sa mesta zločina
Marko90566 je napisao:ovde mogu da napisem da sam napadnut od strane vozaca , Lastinog autobusa, konta 8222.
dA LI IMA NEKO SAVET VEZANO ZA TO?

becks89 je napisao:Nele Nibus je napisao:Samo okineš i ispariš sa mesta zločina
Zašto imaš da bežiš? Ne kradeš ništa, ne radiš ništa nezakonito, što bi bežao?

Nele Nibus je napisao:Nikad nisam bežao niti imao problema, s tim što me primera radi u Niš-ekspresu svi znaju i znaju zašto slikam, drugi prevoznici koje pratim ljudi su u glavnom da kažem normalni i nekad ili mahnu ili samo stanu čisto da pitaju radi reda. Imao sam problema jedino sa firmom kojoj sad ne bih ime pisao, u pitanju je bila da kažem greška ali ljudi se sa mnom isvađali na peronima, posle toga svak na svoju stranu, više ih ne slikam malko se gledamo preko cevke, ali šta ću im nisam ja bio problem već oni
becks89 je napisao:Pa što nije zvao? Šta se svi štrecate policije?
Što mu nisi rekao, evo ja ću pozvati? Šta ima da vidite, jel ste tu bili obojica, šta ima posle da vidite, vidite odmah? I bre ljudi, samo cvikate i posle po forumu nešto pretite i s' oproštenjem kurčite se, kome pretiš, oće on ovo videti? Neće, ako imaš nešto da mu kažeš odma' mu reci i kraj. Ja kažem da je većina vas jaka na rečima i to naravno ovde preko foruma, ej plašite se vozača, čoveče ko da su ti ljudi ljudožderi...
milan88 je napisao:Evo mene su juče slikali na okretnicineki lik je slikao konkretno mene dok sam bio parkiran van stanice jer sam pušio cigaru (u busu ali bez putnika) i opet ga nisam izgazio niti vrištao na njega. Ljubazno sam mu pokazao da me oralno zadovolji i namignuo mu. Vdite da nismo svi mrgudi
Inače stigla mi je prijava i super sam ispao na slici (Lep sam i kad sam u prekršaju) hehe
Marko90566 je napisao:nisam se strecnuo, vec sam bio u soku, drugo tu mi je bila devojka. trece bilo je obezbedjenje laste u blizini.
a cetvrto znamo svi nasu policiju,on da ih je pozvao opet bih ja izvukao deblji kraj, jer x puta sam to video!!!!i on je ipak vozac(i to laste) a znamo svi da su vozaci bliski sa policajcima!!!!
NE KURCIM SE , VEC SAM PITAO ZA SAVET OD DRUGIH, A DAL SEON IZVUKAO, NIJE. JER SAM UPUTIO PRIJAVU!!
***CENZURISANO***, izvini nisam lud i odmah ne krecem u tucu, vec razmislim svojom glavom o posledicima, kao sto kaze poslovica "prvo skoci, pa reci hop".
P.S. DA ME JE UDARIO NARAVNO DA BIH MU VRATIO.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju