Logo

Saveti za fotografisanje autobusa i drugih vozila JGP-a

Sve teme vezane za bilo šta. Samo ime kaže :)

Re: Saveti za fotografisanje autobusa i drugih vozila JGP-a

Postod Nele Nibus » Ned Feb 23, 2014 6:42 pm

Samo okineš i ispariš sa mesta zločina :D
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Sponzor

Postod Marko90566 » Ned Feb 23, 2014 7:03 pm

ovde mogu da napisem da sam napadnut od strane vozaca , Lastinog autobusa, konta 8222.
dA LI IMA NEKO SAVET VEZANO ZA TO?

Image
Marko90566
Član

Pridružio se: Čet Dec 08, 2011 5:25 pm

Postod profa_chb » Ned Feb 23, 2014 7:20 pm

Šta se tačno desilo? Imaš li svedoke? Dokaze?
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod becks89 » Ned Feb 23, 2014 9:39 pm

Nele Nibus je napisao:Samo okineš i ispariš sa mesta zločina :D

Zašto imaš da bežiš? Ne kradeš ništa, ne radiš ništa nezakonito, što bi bežao?

Marko90566 je napisao:ovde mogu da napisem da sam napadnut od strane vozaca , Lastinog autobusa, konta 8222.
dA LI IMA NEKO SAVET VEZANO ZA TO?

Kakav savet treba da ti se da, kako da te napadne vozač?

Objasni šta se tačno desilo, kako te napao, zašto te napao, šta si ti uradio?

Prijavi ga Lasti ;)
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod Marko90566 » Ned Feb 23, 2014 11:02 pm

bio sam na lastinoj stanici, video 8222 i rekoh aj da ga uslikam, slikam ga ja i dolazi vozac (koji je stao na sred puta da bi uzeo kafu) i pocinje da se dere "sta slikas".
ja sam pokusao da mu objasnim kako mi trebaju slike za sajt . .itd. medjtim, on je odmah poceo da napada, kako ce zvati policiju, kako ce me tamo slikati, da cu videti. . itd. MALTENE me je izazivao na tucu. zatim usao u bus, pa na peron po putnike, i na izlasku sa stanice krenuo busem na moju devojku i mene. .

to se dogodilo , vise njih kazu da sam se izvukao, kako sam dobro prosao, kako bi me slomio itd(kazu sa ovog foruma) , svi se vode time vozac pretukao coveka koji je slikao. .ma da mislim da nisu svi vozaci jaki , ima i nas fotografa koji smo jaci :)
ali me zanima kako bi ste vi reagovali i sta bi ste kasnije preduzeli na mom mestu?
Marko90566
Član

Postod becks89 » Ned Feb 23, 2014 11:49 pm

Pa što nije zvao? Šta se svi štrecate policije?
Što mu nisi rekao, evo ja ću pozvati? Šta ima da vidite, jel ste tu bili obojica, šta ima posle da vidite, vidite odmah? I bre ljudi, samo cvikate i posle po forumu nešto pretite i s' oproštenjem kurčite se, kome pretiš, oće on ovo videti? Neće, ako imaš nešto da mu kažeš odma' mu reci i kraj. Ja kažem da je većina vas jaka na rečima i to naravno ovde preko foruma, ej plašite se vozača, čoveče ko da su ti ljudi ljudožderi...
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod profa_chb » Pon Feb 24, 2014 12:49 am

Ako nemaš čvrste dokaze, snimak, ili svedoke, džaba sve to...
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod Nele Nibus » Pon Feb 24, 2014 1:00 am

becks89 je napisao:
Nele Nibus je napisao:Samo okineš i ispariš sa mesta zločina :D

Zašto imaš da bežiš? Ne kradeš ništa, ne radiš ništa nezakonito, što bi bežao?

Ja to samo figurativno :D
Nikad nisam bežao niti imao problema, s tim što me primera radi u Niš-ekspresu svi znaju i znaju zašto slikam, drugi prevoznici koje pratim ljudi su u glavnom da kažem normalni i nekad ili mahnu ili samo stanu čisto da pitaju radi reda. Imao sam problema jedino sa firmom kojoj sad ne bih ime pisao, u pitanju je bila da kažem greška ali ljudi se sa mnom isvađali na peronima, posle toga svak na svoju stranu, više ih ne slikam malko se gledamo preko cevke, ali šta ću im nisam ja bio problem već oni ;)
Upotreba mojih fotografija na news portalima, facebook-u i štampi nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti!

Image
Nibus 400.31 generacija 2007. Ko 397 ex 561
Korisnikov avatar
Nele Nibus
Student saobraćaja

Pridružio se: Ned Nov 15, 2009 2:26 am

Postod milan88 » Pon Feb 24, 2014 2:57 am

Evo mene su juče slikali na okretnici :D neki lik je slikao konkretno mene dok sam bio parkiran van stanice jer sam pušio cigaru (u busu ali bez putnika) i opet ga nisam izgazio niti vrištao na njega. Ljubazno sam mu pokazao da me oralno zadovolji i namignuo mu. Vdite da nismo svi mrgudi ;) Inače stigla mi je prijava i super sam ispao na slici (Lep sam i kad sam u prekršaju) hehe
milan88
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jun 13, 2013 10:48 pm

Postod Ratomir » Pon Feb 24, 2014 5:59 pm

Šta će biti dalje?
Image
Ratomir
Član

Pridružio se: Sub Mar 30, 2013 6:10 pm

Postod Marko_KM » Pon Feb 24, 2014 6:12 pm

Nele Nibus je napisao:Nikad nisam bežao niti imao problema, s tim što me primera radi u Niš-ekspresu svi znaju i znaju zašto slikam, drugi prevoznici koje pratim ljudi su u glavnom da kažem normalni i nekad ili mahnu ili samo stanu čisto da pitaju radi reda. Imao sam problema jedino sa firmom kojoj sad ne bih ime pisao, u pitanju je bila da kažem greška ali ljudi se sa mnom isvađali na peronima, posle toga svak na svoju stranu, više ih ne slikam malko se gledamo preko cevke, ali šta ću im nisam ja bio problem već oni ;)

I mene tako svi iz jedne firme poznavali pa kad jedan vozac slupao autobus a ja slikao on poceo mene da psuje ovo ono. Pa mu onda ode moj tata pa mu ocita molitvu i sad ne sme da me pogleda. Tj. prodje autobusom i mrsti se nesto preti prstom a kad je negde na ulici a ja prolazim samo okrene glavu :D . Zbog te budale ja vise ne slikam autobuse Kolasin Prevoza.
Marko_KM
Član

Pridružio se: Pet Nov 16, 2012 5:36 pm

Postod Ratomir » Pon Feb 24, 2014 6:16 pm

Zasto bi prestao da slikas buseve jednog prevoznika? Ne vozi taj vozac odjednom sve autobuse, manis se njegovog busa, i nastavis da slikas druge buseve...
Image
Ratomir
Član

Pridružio se: Sub Mar 30, 2013 6:10 pm

Postod Marko90566 » Pon Feb 24, 2014 6:55 pm

becks89 je napisao:Pa što nije zvao? Šta se svi štrecate policije?
Što mu nisi rekao, evo ja ću pozvati? Šta ima da vidite, jel ste tu bili obojica, šta ima posle da vidite, vidite odmah? I bre ljudi, samo cvikate i posle po forumu nešto pretite i s' oproštenjem kurčite se, kome pretiš, oće on ovo videti? Neće, ako imaš nešto da mu kažeš odma' mu reci i kraj. Ja kažem da je većina vas jaka na rečima i to naravno ovde preko foruma, ej plašite se vozača, čoveče ko da su ti ljudi ljudožderi...

nisam se strecnuo, vec sam bio u soku, drugo tu mi je bila devojka. trece bilo je obezbedjenje laste u blizini.
a cetvrto znamo svi nasu policiju,on da ih je pozvao opet bih ja izvukao deblji kraj, jer x puta sam to video!!!!i on je ipak vozac(i to laste) a znamo svi da su vozaci bliski sa policajcima!!!!
NE KURCIM SE , VEC SAM PITAO ZA SAVET OD DRUGIH, A DAL SEON IZVUKAO, NIJE. JER SAM UPUTIO PRIJAVU!!

***CENZURISANO***, izvini nisam lud i odmah ne krecem u tucu, vec razmislim svojom glavom o posledicima, kao sto kaze poslovica "prvo skoci, pa reci hop".

P.S. DA ME JE UDARIO NARAVNO DA BIH MU VRATIO.
Marko90566
Član

Postod profa_chb » Pon Feb 24, 2014 8:05 pm

Marko, kao prvo, obrati pažnju na izražavanje! Ovo je forum, ima i dece.

Ovo za tuču i devojku te potpuno razumem. Pusti budalu, i teraj svoju priču. Ovako ti je sve džabe, nemaš ljudski svedoke, nemaš snimak.

Sledeći put ako ti se isto desi, ostavi kameru da snima, pa ako i dođe do većeg konflikta, imaš dokaz na sudu. Ovako nekako :arrow:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7C149t1g70E[/youtube]
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod becks89 » Pon Feb 24, 2014 11:52 pm

milan88 je napisao:Evo mene su juče slikali na okretnici :D neki lik je slikao konkretno mene dok sam bio parkiran van stanice jer sam pušio cigaru (u busu ali bez putnika) i opet ga nisam izgazio niti vrištao na njega. Ljubazno sam mu pokazao da me oralno zadovolji i namignuo mu. Vdite da nismo svi mrgudi ;) Inače stigla mi je prijava i super sam ispao na slici (Lep sam i kad sam u prekršaju) hehe

Kakav si ti zmaj, drugar i ja smo se pokidali danas kad smo videli ovo :D
Jel neka kazna stigla ili?

Marko90566 je napisao:nisam se strecnuo, vec sam bio u soku, drugo tu mi je bila devojka. trece bilo je obezbedjenje laste u blizini.
a cetvrto znamo svi nasu policiju,on da ih je pozvao opet bih ja izvukao deblji kraj, jer x puta sam to video!!!!i on je ipak vozac(i to laste) a znamo svi da su vozaci bliski sa policajcima!!!!
NE KURCIM SE , VEC SAM PITAO ZA SAVET OD DRUGIH, A DAL SEON IZVUKAO, NIJE. JER SAM UPUTIO PRIJAVU!!

***CENZURISANO***, izvini nisam lud i odmah ne krecem u tucu, vec razmislim svojom glavom o posledicima, kao sto kaze poslovica "prvo skoci, pa reci hop".

P.S. DA ME JE UDARIO NARAVNO DA BIH MU VRATIO.

Nisi se štrecnuo, nego si se šokirao? Nije šija, nego vrat... Pa brate bila ti devojka, šta ako ti je bila devojka tu, kakve veze ima Lastino obezbeđenje sa tim, i kakve veze ima policija i po čemu bi izvukao deblji kraj?
Ja ti batice kažem sledeće, da mnogo lupaš i pričaš neproverene stvari, uvukao si policiju i vozače, a to nema veze jedno sa drugim. Tebi je slikanje dozvoljeno, nisi ti napravio prekršaj već on, ali to je standardni problem koji se javlja kod svih vas koji se štrecaju da slikaju, kad vam se pomene policija odmah "spuštate gard" i odmah bežite. Zašto? Kažeš lepo, nema potrebe ja ću je pozvati jer me uznemiravaš na javnom mestu gde mi je dozvoljeno fotografisanje, ali naravno kada se vi odmah povučete oni će vas dalje napadati, kakav savet treba da ti čovek da, šta da ideš da ga juriš da ga biješ sada? Pa da si mogao uradili bi to odmah, šta ima posle da se ganjate ako ste bili tu obojica? Naš koliko njega dotiče tvoja prijava, nimalo veruj mi...
Ne kapiram poentu tvoje priče ima nas jačih na forumu od vozača, šta time želiš da dobiješ? Pretiš preko foruma i nekome se dokazuješ? Ako si imao šta da mu kažeš, trebao si mu odmah reći, a ne sada 10 dana kasnije i još da on ne vidi....
Kakav dokaz za sud, neka me napadne pa kidaćemo se, pa ko koga, kakva tu filozofija treba, od sudstva nema 'leba...
Korisnikov avatar
becks89
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Pricaonica