Takodje,cuje mu se vodena pumpa,tj samo sto se ne prospe..nije registrovan..sto se enterijera tice,sjedista su kao nova,ona plastika na tapaciru vrata sto su na njoj prekidaci podizaca i rucka ima onaj gumeni sloj(znace vlasnici vw i audi vozila iz tog doba) koji se guli,koji je dosta pohaban..u gepeku nema one daske sto prekriva rezervni tocak(kojeg isto nema) i one stranice gepeka su dosta zapustene i prljave..sto mi je najvise zasmetalo jeste sto ono platno sa plafona visi,tj. odlijepilo se..e sad,mom seniku istice registracija sad u junu,tako da bih svejedno morao da ulazem to u oba..moj senik ima top motor i mehaniku,klimu,prednje podizace,muziku,centralno,daljinsko,4 top ljetnje gume (14-ice) i 2 nove zimske gume..registracija za senika je 230e,za audija bi bila 260e,s' tim sto bih vjerovatno preveo auto i to bi me kostalo dodatnih 100e prevoda,20e nove tablice i saobracajna..pored toga treba da kupim dvije gume sto je nekih 100e,da popravim vodenu pumpu i pletenicu i pozategnem unutrasnjost,sto je jos nekih 100e,i jos njemu pridam eto 200-300e..isplati li se ta eskurzija majku mu..???dobro bi mi dosao dizel,mada mi ni senik ne trosi preko 10e benzina na 100km,ali bez klime se u pg ne moze ljeti..a nijesam sad nesto extremno pri parama da ulazem neke silne pare u njega...sta vi mislite..?? e sad sto ja sve to radim jeste sto ce taj audi uvijek biti na nekoj cijeni,dok mom seniku pada cijena..kao i svim autima doduse..ali eto nas narod je lud za dizelima koji su iz Njemacke i ne treba nista u njih da se ulaze...