Logo

Okretnice i stajališta linija GSP-a

Diskusije

Re: Okretnice i stajališta linija GSP-a

Postod profa_chb » Ned Jun 01, 2014 12:54 am

Svaka čast za akciju! :)
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Sponzor

Postod avramovicsasa » Ned Jun 01, 2014 9:58 pm

Svaka čast za akciju :)

No malo da iznesem koju sugestiju,trebalo je u svakom slučaju izbeći monotoniju kojom zrači ovo stajalište,nikako plava boja jer je ista ne primetna iz porodice toplih koja odmara oči i kao takva je neprimetna i slabo uočljiva,stanični stub je trebalo ofarbati žutom ili kombinacijom boja ili nešto slično.
Mapa linija kao i tabla sa brojevima ako je ikako moguće postaviti na flurocentnoj podlozi koja treba neprestajno da blješti naročito pod naletom svetlosti u očima putnika koji će uživati u informativnom stubu dok čekaju prevoz.

Ako je ikako moguće u sledećim planovima za revitalizaciju stajališta isplanirati dopunski pano ili kutiju na kojem će biti postavljena dopunska obaveštenja o izmenama u režimu saobraćaja da se ne bi ponovilo ovo da je neko zalepio ovo obaveštenje na sred mape i tako anulirao vaš trud ali opet moguće je da drugog rešenja nije bilo.

Udruženje ,,Imamo plan,, je kako realno tako je i futurističko koje će se u budućnosti truditi da učestvuje u mnogim projektima budućeg Beograda do kraja veka u kojem su siguran sam otvorena vrata za mnoge članove mlade populacije koji imaju bilo kakvu ideju.

Ono što mi smeta jeste mračna poleđina na kojem je ispisan naziv udruženja,tako bezvoljno,mračno,ne primetno,kao da se radi nešto protivzakonito,zabranjeno,cenzurisano ili je u pitanju reklama za pogrebno preduzeće,logo udruženja me podseća na simbol NATO pakta,prilično deluje zastrašujuće.
Boje,boje,boje i to drečave,svetle koje asociraju da ste živi,mladi,ljudi budućnosti bez ograničenja kojima niko i ništa ne može stati na put a ovaj simbol zameniti elementima osmeha,sunca,cveća koji simbolizuju život,ljubav i omladinu,šaljite jasnu poruku svim Beograđanima da nameravate da promenite grad.
Verujem da sama DJP nije dozvoljavala da se odstupa od tradicionalnih boja u kojima su postojeće nakarade od stajališta ali rušite ograničenja i što više boja,neka ljudi uživaju u onome što proizvodi naša omladina. :wink:
avramovicsasa
Otpravnik

Pridružio se: Uto Maj 06, 2008 6:04 am

Postod EUKALIPTUS » Čet Jul 03, 2014 6:29 pm

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image stajališta obrenovac
Korisnikov avatar
EUKALIPTUS
Član

Pridružio se: Čet Maj 08, 2008 10:46 pm

Postod filip » Čet Jul 03, 2014 10:44 pm

''Zabrežje - Asfaltna baza'' je inače ''Dudovi'' ili ''Dragana Markovića'' i 901 ne staje tu :roll:
filip
Član

Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 8:32 pm

Postod EUKALIPTUS » Pet Jul 04, 2014 12:06 pm

Pa da, ali zato staje 904, koji nije napisan.
Korisnikov avatar
EUKALIPTUS
Član

Postod Shone » Pet Jul 04, 2014 4:35 pm

Извукла си осовинуууууууу из шаааасије љубави наше...
Korisnikov avatar
Shone
Član

Pridružio se: Ned Jun 10, 2012 5:44 pm

Postod filip » Pet Jul 04, 2014 10:50 pm

EUKALIPTUS je napisao:Pa da, ali zato staje 904, koji nije napisan.

Staju i 902, 903, 911, 912 i 913 i sve njihove verzije
filip
Član

Pridružio se: Ned Nov 30, 2008 8:32 pm

Postod EUKALIPTUS » Sub Jul 05, 2014 2:37 pm

Prijavio sam greške DJP-u, ali i direktoru RJ "Obrenovac".
Korisnikov avatar
EUKALIPTUS
Član

Postod blokovi » Pon Jul 07, 2014 9:52 pm

Stajaliste "Milutina Milankovica" ili ti bivsi III Bulevar kod mene u kraju :D
Image
blokovi
Član

Pridružio se: Sre Jan 05, 2011 3:00 pm

Postod profa_chb » Pon Jul 28, 2014 2:20 pm

Svake godine isti problem sa Ada linijama. Da li je moguće da ne mogu da smilse gde će drugde da okreću autobusi, ili gde će da čekaju vreme? Pre neki dan zamalo da izginem na biciklu, jer sam se spuštao niz Kirovljevu, i kada sam skretao u Visoku, zamalo na naletim na Konekta koji je bio parkiran iza krivine :twisted: Dobro je što sam išao manje od 40, i što sam uspeo da se provučem u levu traku...
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod blokovi » Sre Jul 30, 2014 3:06 pm

A u brate Profo, zasto ti svaka sitnica smeta...? Meni to ne smeta i? Sta sad? Elem dobio sam informaciju da ce oko 15og avgusta poceti radovi na osvetljavanju okretnice "Novo Bezanijsko Groblje". Problem sa rasvetom ce biti resen(nadam se), taman da se sa Altine do blokova moze brze i bezbednije doci.
blokovi
Član

Postod profa_chb » Sre Jul 30, 2014 6:55 pm

Sitnica? Voziš li ti nešto?
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod blokovi » Sre Jul 30, 2014 7:34 pm

Tebra, razumem ja tebe, ali gde da okrenu? Da se penju na trotoare kod Secerane? Pa Ada2 ionako pravi 20 do 25 minuta lufte po krugu, a kamoli ostale...
blokovi
Član

Postod SGB » Sre Jul 30, 2014 7:36 pm

Стварно нису нормални како стоје у Високој, прошле године сам, у покушају да избегнем МАН-а који је ту био паркиран, замало бициклом подлетео под аутобус који је скретао из Кировљеве. Нити сам очекивао да неко тако талентовано паркира, нити сам имао времена да укочим без озбиљне ломљаве, срећа да је мајстор са 51 још увек мотао и није био у правцу, иначе тешко да бих сад куцао. Драгане брате, пробај, па нам јави да ли би ти сметало.
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod MILE » Sre Jul 30, 2014 8:11 pm

Veliki luft u turaži, poklapanje polazaka, mali prostor za parkiranje...... Jako veliki problem i opasnost, možda bi bilo dobro izmestiti okretanje na Čukaričku Padinu (okretnica 56l i 87).
MILE
Član

Pridružio se: Pon Mar 15, 2010 10:57 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije