Vidim da se u Lasti opasno steka gorivo...
Danas popodne stariji covek vozi 4123 na 78.Covek krece sa neverovatno laganim gasom,zalece ga do 35 i onda izbaci u ler i dogega se do stanice....Strasno...

becks89 je napisao:jako dobar štos koji sam čuo je da im, pored toga što ugase klimu, puste i grejanje, pa se vrlo brzo nauče pameti
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
Nikola Pejasinovic je napisao:Ti si profo prosao dobro ja sam zamalo dobio batine od "pametnjakovica" vozaca ineace iz laste, kome nije palo na pamet da ukljuci danas klimu po onoj vrucincini. Kad sam ga fino zamolio da upali drsko mi je sledecim recima odgovorio.
"Klinac ima i tebe i ostale putnike da isteram napolje, ..... vas klima, pametnije mi je da cuvam gorivo nego da vas gospodu hladim!"
Правопис српског језика je napisao:инжињер или инжењер
Пише се и једно и друго.
У војном речнику уобичајено је инжињерија, инжињеријски, инжињерац, а у цивилству грађевински инжењер, машински инжењер, рударски инжењер, саобраћајни инжењер.
danilo je napisao:Pa kad ti na tako nekoj jakoj liniji između dva privatnika (solaša) dođe lepo šihta isto solo, uuu ne da je milina, nego nema reči. Sauna i pena parti unutra, a sve češće imamo to zadovoljstvo na ulicama grada!
Пише се и једно и друго.
У војном речнику уобичајено је инжињерија, инжињеријски, инжињерац, а у цивилству грађевински инжењер, машински инжењер, рударски инжењер, саобраћајни инжењер.

becks89 je napisao:"karaburmčani"?
Jesi siguran da je pustio samo "prednju" klimu, a ne ventilaciju?
Пише се и једно и друго.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju