od becks89 » Ned Avg 31, 2014 10:14 pm
Mislim da je zakonom propisana količina depozita. 1000 din je u radnjama, kafićima, a i u većini firmi koliko znam. Svakako da postoji mnogo bolji način za razgovor i za objašnjavanje problema, od dreke.
Nažalost, nije ovo jedini primer, zbog tog sitnog novca pre jedno 2 godine umalo da padne i krv. Sećam se da je neki dečko ušao ujutru sa 5000 i kao, ne zanima me moraš da imaš sitne pare da mi vratiš, vozač ga uputi u prodavnicu koja je na stanici i lik izlazi i preti vozaču kako će mu j* mamu ako ne čeka da se vrati i krene lik sa noge na nogu da oteže, vozač naravno s' punim pravom, zatvara i kreće, da bi lik posle jednog sata na krajnjoj stanici došao sa nekim majmunom i sa štanglama da prebije vozača. Jedino je prevideo da je u to doba, vreme pauza i da ima još jedno 10 kolega, a prevideo je da taj koga je hteo da bije ima 120 kila i da može da ih obojicu nosi u zubima. Na kraju se završilo na uvrtanju ruku i par šamara, a dotični su prosleđeni nadležnima. Čini se glup problem, ali očigledno svuda prisutan... A u pravu su i jedni i drugi, i vozač bi trebao da ima kusur, a i putnici sitan novac...
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net