Stefan Bgd je napisao:Pa normalno,da se vidi ono što treba da se vidi,kad već ne može da se ceo opere.![]()
može ali se ne isplati

suikar je napisao:Stefan Bgd je napisao:Pa normalno,da se vidi ono što treba da se vidi,kad već ne može da se ceo opere.![]()
Zašto se ne može oprati?!!!Sve se može,ako se hoće.
Razlog ne pranja je zamrzavanje vrata a i klizavog stepenista,mada je prosle noci ceo vozni park Zemuna opranprofa_chb je napisao:suikar je napisao:Stefan Bgd je napisao:Pa normalno,da se vidi ono što treba da se vidi,kad već ne može da se ceo opere.![]()
Zašto se ne može oprati?!!!Sve se može,ako se hoće.
da, ali isprlja se za 15minuta

Prijatelju mesas babe i zabe.Kod nas autobus radi od 4ujtru pa do ponoci Beograd je brdovit guzva je od ujtru do uvece i u saobracaju i u vozilima,vozila prelaze dnevno po500km neka i vise uvek smo knap sa brojem vozila pa kad da se operu osim ono malo nocu sto su u garazisuikar je napisao:Nema to veze sa zamrzavanjem.Kako su kod nas uvek čisti autobusi?
trosmenac je napisao:Prijatelju mesas babe i zabe.Kod nas autobus radi od 4ujtru pa do ponoci Beograd je brdovit guzva je od ujtru do uvece i u saobracaju i u vozilima,vozila prelaze dnevno po500km neka i vise uvek smo knap sa brojem vozila pa kad da se operu osim ono malo nocu sto su u garazisuikar je napisao:Nema to veze sa zamrzavanjem.Kako su kod nas uvek čisti autobusi?
Ma dasuikar je napisao:Ja mislim,da kada bi i vozače GSP "Beograd",direktor kažnjavao kao što se to radi ovde,potrudili bi se da vam vozila budu doterana i redovno održavana.Nego tamo postoji ono:"Baš me briga,nije moj!!!"Pa se tako i ponašaju o tim vozilima.A i zašto bi uopšte vodili računa o izgledu i održavanju,kada GSP snabdeva grad Beograd.Da GSP kupuje autobuse kao što to čini Su-trans,mislim,da bi priča o svemu bila sasvim drugačija.
suikar je napisao:Ja mislim,da kada bi i vozače GSP "Beograd",direktor kažnjavao kao što se to radi ovde,potrudili bi se da vam vozila budu doterana i redovno održavana.Nego tamo postoji ono:"Baš me briga,nije moj!!!"Pa se tako i ponašaju o tim vozilima.A i zašto bi uopšte vodili računa o izgledu i održavanju,kada GSP snabdeva grad Beograd.Da GSP kupuje autobuse kao što to čini Su-trans,mislim,da bi priča o svemu bila sasvim drugačija.
Povratak na Gradski prevoz u Beogradu
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju