Logo

Pogon "Zemun"

Slike i rasprave o gradskom prevozu u Beogradu, privatni prevoznici, linije, vozni parkovi.

Postod profa_chb » Čet Jan 15, 2009 5:48 pm

Stefan Bgd je napisao:Pa normalno,da se vidi ono što treba da se vidi,kad već ne može da se ceo opere. :) :wink:

može ali se ne isplati :)
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Sponzor

Postod Stefan Bgd » Čet Jan 15, 2009 5:54 pm

Pa da,džabe čist bus,ako zaledi... :)
Fandjo Bgd,autobusi su zakon!!!
Korisnikov avatar
Stefan Bgd
Student mašinstva

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 11:58 am

Postod aleksa1 » Sub Jan 17, 2009 7:12 pm

Stefan Bgd je napisao:Evo gar.broja 363,slika nije neka,ali nema veze: :)
Image

Ha moj omiljeni
aleksa1
Član

Pridružio se: Ned Jul 27, 2008 9:21 pm

Postod suikar » Sub Jan 17, 2009 9:37 pm

Stefan Bgd je napisao:Pa normalno,da se vidi ono što treba da se vidi,kad već ne može da se ceo opere. :) :wink:

Zašto se ne može oprati?!!!Sve se može,ako se hoće.:)
suikar

Postod profa_chb » Sub Jan 17, 2009 11:27 pm

suikar je napisao:

da, ali isprlja se za 15minuta :)
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod danilo » Ned Jan 18, 2009 12:13 am

Izgleda da je počelo pranje, juče me je vozio jedan Karaburac i čist je spolja :wink:
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod trosmenac » Ned Jan 18, 2009 1:54 pm

profa_chb je napisao:
suikar je napisao:

da, ali isprlja se za 15minuta :)
Razlog ne pranja je zamrzavanje vrata a i klizavog stepenista,mada je prosle noci ceo vozni park Zemuna opran
gsp lele
trosmenac
Mehaničar

Pridružio se: Pon Okt 27, 2008 8:05 pm

Postod danilo » Ned Jan 18, 2009 3:12 pm

Dobro sada je malo toplije, ipak temperatura prelazi u +, a kda je minus nije onako hladno kao što je bilo posle nove godine, tako da polako može da počne pranje :wink:
Mirko GSP
Korisnikov avatar
danilo
Student saobraćaja

Pridružio se: Sub Feb 09, 2008 8:47 pm

Postod suikar » Pon Jan 19, 2009 10:09 pm

Nema to veze sa zamrzavanjem.Kako su kod nas uvek čisti autobusi? :)
suikar

Postod Sloba » Pon Jan 19, 2009 10:11 pm

Nije samo zamrzavanje vrata, već i drugih instalacija.
Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.

"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa
Korisnikov avatar
Sloba
Član

Pridružio se: Čet Feb 07, 2008 6:45 pm

Postod trosmenac » Pon Jan 19, 2009 10:24 pm

suikar je napisao:Nema to veze sa zamrzavanjem.Kako su kod nas uvek čisti autobusi? :)
Prijatelju mesas babe i zabe.Kod nas autobus radi od 4ujtru pa do ponoci Beograd je brdovit guzva je od ujtru do uvece i u saobracaju i u vozilima,vozila prelaze dnevno po500km neka i vise uvek smo knap sa brojem vozila pa kad da se operu osim ono malo nocu sto su u garazi
gsp lele
trosmenac
Mehaničar

Postod CKD-KT4 » Pon Jan 19, 2009 10:45 pm

trosmenac je napisao:
suikar je napisao:Nema to veze sa zamrzavanjem.Kako su kod nas uvek čisti autobusi? :)
Prijatelju mesas babe i zabe.Kod nas autobus radi od 4ujtru pa do ponoci Beograd je brdovit guzva je od ujtru do uvece i u saobracaju i u vozilima,vozila prelaze dnevno po500km neka i vise uvek smo knap sa brojem vozila pa kad da se operu osim ono malo nocu sto su u garazi

To što su nam autobusi prljavi je dokaz koliko nam je grad PRLJAV!!!
I vazduh i asfalt i zgrade i zemljište... Sve!

A po strani to što ih ne peru (već samo garažni broj "očiste", viđao sam primere gde ni svetlosna grupa ni tablice nisu očišćene).

Trebalo bi da se ugledamo na Subotičane po mnogo čemu!
CKD-KT4
Student saobraćaja

Pridružio se: Čet Maj 22, 2008 11:21 pm

Postod suikar » Pon Jan 19, 2009 10:53 pm

Ja mislim,da kada bi i vozače GSP "Beograd",direktor kažnjavao kao što se to radi ovde,potrudili bi se da vam vozila budu doterana i redovno održavana.Nego tamo postoji ono:"Baš me briga,nije moj!!!"Pa se tako i ponašaju o tim vozilima.A i zašto bi uopšte vodili računa o izgledu i održavanju,kada GSP snabdeva grad Beograd.Da GSP kupuje autobuse kao što to čini Su-trans,mislim,da bi priča o svemu bila sasvim drugačija.
suikar

Postod trosmenac » Pon Jan 19, 2009 10:58 pm

suikar je napisao:Ja mislim,da kada bi i vozače GSP "Beograd",direktor kažnjavao kao što se to radi ovde,potrudili bi se da vam vozila budu doterana i redovno održavana.Nego tamo postoji ono:"Baš me briga,nije moj!!!"Pa se tako i ponašaju o tim vozilima.A i zašto bi uopšte vodili računa o izgledu i održavanju,kada GSP snabdeva grad Beograd.Da GSP kupuje autobuse kao što to čini Su-trans,mislim,da bi priča o svemu bila sasvim drugačija.
Ma da
gsp lele
trosmenac
Mehaničar

Postod CKD-KT4 » Pon Jan 19, 2009 11:23 pm

suikar je napisao:Ja mislim,da kada bi i vozače GSP "Beograd",direktor kažnjavao kao što se to radi ovde,potrudili bi se da vam vozila budu doterana i redovno održavana.Nego tamo postoji ono:"Baš me briga,nije moj!!!"Pa se tako i ponašaju o tim vozilima.A i zašto bi uopšte vodili računa o izgledu i održavanju,kada GSP snabdeva grad Beograd.Da GSP kupuje autobuse kao što to čini Su-trans,mislim,da bi priča o svemu bila sasvim drugačija.

Ne bih ništa dodavao, sve je tačno. Kraj OT.
CKD-KT4
Student saobraćaja

Pridružio se: Čet Maj 22, 2008 11:21 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Gradski prevoz u Beogradu