Hvala svima! Reklo bi se da sam bio
na visini zadatka 
Biće još reportaža iz Ikarbusa, nemajte brige, oni su više nego voljni da sarađuju sa nama
E sad, što se tiče
ličnog utiska o 112icama, slažem se da opštim mišljenjem da bi trebalo staviti znak na volan, predložiću im sledeći put kad budem išao! Dopada mi se nov znak "IKARBUS", ali mi se kao i Conetu ne dopada oznaka modela.
Drugi red sedišta sa desne strane su mogli da pomere još malo ka prvom, to sam skontao tek sad na slikama, pošto ima mesta. Ne znam da li bi time smanjili pristupačnost majstorima pri intervenciji na jastuku za oslanjanje. No, možda je i ovako razmak između II i III reda dovoljan, nisam isprobavao

Vozačev prostor je trebalo malo više prilagoditi potrebama Novog Sada, ali to je i do samog naručioca i posebnih zahteva. Ovo što su dobili je standarni prostor 112ice. Po mom mišljenju, trebalo je napraviti prostor oko I vrata kao na novosadskim Solarisima.
To što su imali problema pri isporuci jeste loš publicitet, ali dešava se (svima, samo ne znamo). Zato su imali pratnju od tri vozila (srebrni Rumsteri koji se vide na snimku) tehničke službe. Verovatno je bio kvar na jednom ili dva autobusa, pa su zato svi stajali. Sve su to sitnice koje se otklone na licu mesta, a koje su najverovatnije posledica loše montaže. Šta ćeš, ne možeš svakom radniku sedeti na glavi, niti ići i proveravati svaki šraf. Kao što Sloba reče, pravu sliku ćemo imati tek nakon određenog vremena/kilometraže