Logo

Fudeks, Beograd

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz Beograda i Vojvodine.

Re: Fudeks, Beograd

Postod miham » Ned Nov 08, 2015 8:52 pm

Bravo Pejovicu legendo,samo bucaj...!!! :) kojeg si dzarao..? :)
miham
Mehaničar

Pridružio se: Ned Dec 12, 2010 10:52 pm

Sponzor

Postod PEX » Pon Nov 09, 2015 11:17 am

417-icu :) I nocas sam 'tukao' 350km bez ikakvog problema :), bas je laka i meka za voznju, a meni ovo pocetno praksiranje dosta znaci.
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod miham » Pon Nov 09, 2015 4:24 pm

Samo udri sokole.. :) nego se bojim da ces se uobraziti sad kad si sjeo u tu ladju.. :) kad budes sreo onoga mog imenjaka Jancica sa dekerom blicni mu jednom,zbog mene makar,drugima ne moras.. :)
miham
Mehaničar

Postod PEX » Pon Nov 09, 2015 7:15 pm

Uvek ja ostajem isti bato, i u dobru i u zlu. :) Kraljica je kraljica 8)
Image
PEX
Profesionalni vozač

Postod Fipi 494 » Pon Nov 09, 2015 10:37 pm

Danas sam imao priliku da svega par minuta budem gost u jednoj od moje dve omiljene firme. Pre svega da se zahvalim najboljoj drugarici koja je sve ovo isplanirala, Mia Matic, direktoru nasem Srdjanu Draci, kao i roditeljima sto su me doveli. Nazalost posto sam zurio par minuta smo se Srdjan i ja ispricali. skoro sam i Srdjanov gost. Pozdravljam ga ovm putim, i uzdam se da ce mi on biti prvi direktor gde cu raditi :mrgreen:
Slika je takva kakva je... na sledecoj cemo da popravimo a bice i autobusa kad budem mogao sam da dodjem do garaze :lol:

Pozdravio bi drugara Pexa, za izbor prave firme gde je poceo, i nadam se da ce mi biti kompanjon na vozilu jednog dana. Cestitam jos jednom, da ti puno srece, para a i po neku devojku donese ovaj posao. Srki ostaje mi samo da ti zavidim :D
Image
Setra S 431DT :)
Korisnikov avatar
Fipi 494
Otpravnik

Pridružio se: Čet Jul 18, 2013 1:37 pm

Postod PEX » Pon Nov 09, 2015 11:05 pm

Bas mi je drago sto te je Srdja ugostio, mada zao mi je sto nisi mogao da uzivas u razgledanju autobusa kad ih vec toliko volis, ali dace Bog pa ce biti prilike. :)
Hvala na cestitkama i zeljama, nemas na cemu da zavidis, jer godine lete i brzo ce doci vreme i za tvoje polaganje, do tada uzivaj i ulazi u svoje obrazovanje (bar visoku zavrsi) i onda mozes da vozis. :) Pozdrav
OT
PEX
Profesionalni vozač

Postod becks89 » Uto Nov 10, 2015 9:50 pm

Man u naletu! Bar nešto lepo da uhvatim! :D
Image
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod negas » Sre Nov 11, 2015 7:48 am

PEX je napisao:Setra je prodata pre par meseci, kao i njena 'sestra bliznakinja' gb 23.
Branik dobro se secas, bio je to Sanos 315, on je podigao firmu.

Jeste Mile, radio je Bgd-Negotin, svaki dan u 15.30 preko Majdanpeka a vracao se u 05.15; Tada je ta linija bila jaka i jedini je Fudex radio Negotin pored tadasnjeg jakog ASNegotina. Video sam ga u Negotinu kada su mu na nekom parkingu radili generalnu, hilzne pored busa...motor otvoren, sve...Unutra je bio vrh, jer je bio za ino trziste!
Tada su imali jos jednog sanosa visokog sa levim domacim volanom i klimom na krovu. A ovaj englez je imao u boksu!

Lepo su ga bili ofarbali u belu boju s natpisom Fudeks, mnogo dobro izgledao! Jel jos čami na ledini u Sopotu u maXiju? :?:

A tebi PEX neka se drumovi pozlate a sreca nek te prati :D :wink:

I nemoj Momira da nerviras mnogo oko odrzavanja... :wink:
negas
Diplomirani mašinski inženjer - master

Pridružio se: Pon Feb 11, 2008 3:52 pm

Postod Dracha » Sre Nov 11, 2015 11:34 am

Poštovani ljubitelji FUDEKSa,

evo par slika juče sa polaska, nije bilo baš pogodno za slikanje, polazak ipak nije bio sa OTC Buvljak, već ispred medicinske škole...

Ulica u kojoj je medicinska škola je veoma uzana, a dole troosovinci nemaju šanse da izadju u Dr. Subotića, baš sam bio u panici kako će to sve da izgleda... medjutim nije bilo strašno, majstori su se ipak okrenuli na vreme... jedino slike nisu baš nešto jel je bilo preko 350 ljudi, šou...

Hteli smo u jednom trenutku da se vratimo u garažu da zakačimo prikolice, kad smo videli kofere devojaka sa medicinskog fakulteta, ono je haos... 30 devojaka je donelo kofere i bio je pun box u dekeru... šokantnooo... Nisam smeo da ostanem do kraja da vidim kako su se spakovali... još kad nakupuju na ekskurziji "još neke sitnice" nek im je Bog u pomoći u Amsterdamu!

Image

Image

Image

Image

Fipiju želim brz oporavak od povrede... bože zdravlja završite škole, učite jezike, biće posla uvek za dobre ljude i vozače :)
Dracha
Član

Pridružio se: Uto Feb 18, 2014 12:38 pm

Postod Tihomir :) » Sre Nov 11, 2015 12:10 pm

Хаос, пи*ке, лудило у правом смислу. :mrgreen:
Tihomir :)
Član

Pridružio se: Čet Jul 05, 2012 4:27 pm

Postod becks89 » Sre Nov 11, 2015 12:19 pm

Nadam se da mladi Pejovic nije otisao na ovu turu, za dobro putnica :mrgreen:
Inace, ovo ludilo sa prtljagom je prisutno od malih nogu, sećam se ture od letos, klinci, cetvrti,peti razred idu na 6 dana na Divcibare, njih 50 je bilo u dekeru i jedva smo potrpali prtljag da moze da se zatvori, dok su neke torbe stajale dole jer mesta bilo nije. Devojcice po 3,4 kofera nose za 6 dana, a imaju dvanaest godina, onda ovo ludilo kod starijih i ne cudi...
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod miham » Sre Nov 11, 2015 6:44 pm

PEX je napisao:Uvek ja ostajem isti bato, i u dobru i u zlu. :) Kraljica je kraljica 8)
Image

dobro ti lezi,nema sta... eeeee da je meni da je provozam jednom..ja sam sve neke tranje vozao.. :mrgreen: :mrgreen:
miham
Mehaničar

Postod Fipi 494 » Čet Nov 12, 2015 12:15 am

becks89 je napisao:Nadam se da mladi Pejovic nije otisao na ovu turu, za dobro putnica :mrgreen:
Inace, ovo ludilo sa prtljagom je prisutno od malih nogu, sećam se ture od letos, klinci, cetvrti,peti razred idu na 6 dana na Divcibare, njih 50 je bilo u dekeru i jedva smo potrpali prtljag da moze da se zatvori, dok su neke torbe stajale dole jer mesta bilo nije. Devojcice po 3,4 kofera nose za 6 dana, a imaju dvanaest godina, onda ovo ludilo kod starijih i ne cudi...

Za kaznu zbog drugarica koje su za dvodnevnu ekskurziju nosile ogromne kofere, vozac iz Barcino Toursa je meni i ortaku dao da pakujemo kofere, tamo je bio pakao u bunkeru a bio april mesec. Sta li je onda u junu kad pakujes dekera, cist primer linije koje idu oko podneva, muka da ti pripadne :roll: :roll:
Lepo u ovoj firmi zvuci Pariz, leti po 3-4-5 autobusa, ali ipak Skoplje u sezoni, malo prtljaga, i kriticno dok dodjes do Batocine, posle vec ladovina :mrgreen:
Setra S 431DT :)
Korisnikov avatar
Fipi 494
Otpravnik

Pridružio se: Čet Jul 18, 2013 1:37 pm

Postod becks89 » Čet Nov 12, 2015 1:01 am

Ot je, ali, silom prilika mogu da ti prenesem iskustva, jul mesec, ujutru 8h, moras hiruski precizno da slazes, inace neces moci sve u dekera da stavis. Pakovanje radis, puzeci, cuceci, kako ti lakse, po principu 5minuta unutra, pa minut da uhvatis vazduh, u prtljaznom delu imas bar jos 10-15 stepeni vise, pritom fizicki si aktivan, tako da ti je jos toplije.
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod Tihomir :) » Čet Nov 12, 2015 4:40 pm

@fipi, вама дао да пакујете за казну? :o
Tihomir :)
Član

Pridružio se: Čet Jul 05, 2012 4:27 pm

PrethodniSledeća