PEX, ova sedišta se od onih u većini vaših LC koliko ja vidim razlikuju samo po boji i po tome što nemaju stočiće... oblik je identičan... ne znam doduše da li se obaraju, ali ako se obaraju, to je to...

Igore, meni bi čak i više odgovaralo da se polazi ujutru kad pričamo o Lukani, ali što kaže Fipi, oni su iz Bga kretali u 16h, što je stvarno mnogo loš termin jer stižeš u sred noći, kad niko normalan neće da te pusti u apartman

Jugoprevoz sa ovom brukom sa prigradskim busevima na putu od 500km treba zaobići u širokom luku
Fipi, pozdrav i za tebe u nadi da će ti na liniju doći Setra ili Neoplan dogodine

ja sam se nedavno vozio u Neltovom Lion's Regio i sedišta su mu bila odlična... jako udobna i prijatna vožnja... veruj mi, ne bih sve ono pisao i gubio svoje i tuđe vreme da u njihovim LC sedišta nisu ladno neudobnija od prigradskih sedišta u LR-u... Kad bih znao da bi mi naišao Berkhof sa kožnim sedištima išao bih bez razmišljanja Lastom, čak sam i planirao da idem Lastom ove godine dok nisam dobio sugestiju od poznanika da idem Fudeksom...

Ovako ću se ubuduće držati aviona ili firmi sa standardnim voznim parkom, a to je ovde samo Lukana za sada
Inače, nemoj da misliš da se ne sećamo da si ti prvi osuo paljbu po Fudeksu pre koju godinu zato što ti nije došla Setra na putu iz Pariza...

pa bih tek voleo da vidim šta bi bilo da si ti bio na mom mestu sa onim LC letos...
Elem, odosmo u off...