Logo

Napadi na vozače JGP-a i ostalo osoblje

Diskusije

Re: Napadi na vozače JGP-a i ostalo osoblje

Postod becks89 » Ned Nov 29, 2015 11:44 am

Ne lupaj kad ne znas, citaju i drugi ljudi ovo... Sto volim kad pricate nesto sto vam neko rekao, a niko od vas ne zna lika licno. Baja je veliki zaebant i jako dobar lik, na stranu kakve egzibicije izvodi, ipak, trenutno je smiren, jer su se okomili na njega... Secam se da dok je bio na 18 svaki put se najljubaznije javi, uvek neka sala sa njim, meni kad me vidi negde, obavezno blicne i uvek je za zezanciju neku, e sad sto su pojedinci od njega stradali, to je do vas....
Sto se tice ovog sa 88 mislim da je i dobijao batine, ako mislimo na istog lika...
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Sponzor

Postod profa_chb » Ned Nov 29, 2015 11:55 am

Te priče "uvek mi se javi, šaljivdžija..." padaju u vodu. To je rezonovanje na nivou žene kriminalca "on je dobar prema meni i deci" :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod becks89 » Ned Nov 29, 2015 1:07 pm

Vidi, iskreno meni ni iz džepa ni u džep što ću da kažem nešto za njega, nego ovde pametujete i prepričavate bajke, a ne znate ni ko je čovek ni šta je on. Kad ga vidite, idemo stav mirno, a ovamo prozivke i šta ti ja znam. Što se mene tiče, lik je super pozitivan, za šalu, zabavu, a bogami i za pojesti i popiti, a kome se ne dopada, žalim slučaj.
Pola priča za njega su mitovi, po meni pogrešan mu je stav, zato ga stalno i pominju, ali čovek ima svoj život i svoje razmišljanje i molim lepo, ko smo mi da bilo kome sudimo?
Meni je ok lik, ništa mi loše nije učinio, prema tome ne vidim razlog što bi ga ja pljuvao?
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod profa_chb » Ned Nov 29, 2015 1:55 pm

Ne znam ni o kome je reč, niti sudim. Samo kažem da neki ljudi često mogu biti super prema nama, a ne tako super prema drugima. Generalno :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod becks89 » Ned Nov 29, 2015 2:02 pm

Profo druže, nisu ni svi ljudi isti, pa da prema svima budeš isti... ;)
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod profa_chb » Ned Nov 29, 2015 2:07 pm

Znam. Tako je davne 2001. jedan mladi majmun otvorio vrata lepoj devojci da uđe van stanice, a kada sam ja krenuo da izađem, rekao "Mali, nije ti ovde stanica" i zatvorio...
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod becks89 » Ned Nov 29, 2015 2:08 pm

Šta da radiš kad nisi ni lep ni devojka, diskriminacija na svakom koraku...
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod profa_chb » Ned Nov 29, 2015 2:12 pm

Nisam lep, pa sam zato uporan :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod SGB » Ned Nov 29, 2015 4:30 pm

profa_chb je napisao:E, a stvarno, što si maltretirao čoveka? :mrgreen:

Кацам бахат. :mrgreen: Шалу на страну, не знам да ли бих смишљено поновио исту ствар, али је тада прорадио револт, остави људима пола метра, па да ли ће да се трљају о кола, или да стоје на коловозу, њихова ствар. И то само зато да говедо оде по пљескавицу, а не може да стане 50 метара даље.

becks89 je napisao:Sto se tice ovog sa 88 mislim da je i dobijao batine, ako mislimo na istog lika...

Млађи, кратко ошишан, умишљени мангуп, углавном ради после 5 поподне.
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod becks89 » Ned Nov 29, 2015 5:51 pm

Jes' taj je...

Nije stvar u tome da ne može, nego u tome da ne zna. Poučen iskustvom, najveći deo prekršaja proističe iz nepoznavanja propisa. A do toga sam došao posmatrajući rekacije nakon što mu bus dođe na malo, svirne ili blice. Impresivno mi je kad uđe u pola Slavije i onda stane i gleda šta sada ili kada kroz kružni tok on ima pravolinijsko kretanje, to su obično orangutani koji bi nakon reakcije odmah da se biju ili napušavaju. Parkiranje u stanicu, ipak zahteva napredan nivo gluposti.
Ovo je napredni nivo
Image
Image
Image

Taksista, sasvim očekivano, ipak se radi o zanimanju sa dijagnozom.
Image

Ovo je 60% kritičnih situacija, jer vozači autobusa pogrešno reaguju, nema potrebe za sviranjem i blicanjem, on da zna da ne sme tu da stoji, ne bi stajao, samo ćeš proizvesti sukob. Ovakve situacije se rešavaju što mu nateraš autobus na par centimetara od vozila i po mogućnosti namestiš da putnici moraju nekako da ga obilaze, pa će se u 99% slučajeva naći neko ko će mu j. mamu... Voleo bih da imam mogućnosti da snimam reakcije, kada mu autobus staje i odlazi na par cm od vozila, po onome što sam ja gledao, nisu im baš face tako bezbrižne...
Nivo vozačke kulture i nepoznavanja propisa nas svrstava u rangu sa vozačima u Rusiji, bio sam u Turskoj i čak i Turci su kulturniji od nas...
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod profa_chb » Ned Nov 29, 2015 6:20 pm

becks89 je napisao:Taksista, sasvim očekivano, ipak se radi o zanimanju sa dijagnozom.

I sad da ti neki ljubitelj taksija koji se stalno vozi sa taksistima u kabini kaže da nije lepo da generalizuješ, da su putnici stoka, da ih vozači autobusa hejtuju, da im je skup plin, itd.
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod becks89 » Ned Nov 29, 2015 6:25 pm

Pronađe li se negde, ili je ovo tek da nešto napišeš?
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod profa_chb » Ned Nov 29, 2015 7:11 pm

Spremam kolokvijum pa mi je dosadno. Ali, da, ističem to da braniš najsvetliju profesiju na svetu, a pljuješ i generalizuješ ostale :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod becks89 » Ned Nov 29, 2015 7:26 pm

Šta da radiš, legle pare na vreme pa moram, znaš kako je...
Korisnikov avatar
becks89
Član

Postod blokovi » Pon Nov 30, 2015 12:46 pm

Легле паре од намештеног тендера !
Елем, неки возачи заиста заслужују да буду увоштени од батина, колико сам пута био у ситуацији када сам се враћао мртав уморан из ноћне смене, па у 5 и 10 је био 69 на Општини Нови Београд, па су ме возачи из истог пљували најстрашније трипујући да сам наркоман, а имао на себе уредно одело Секуритаса, пре је био један морон који ме је гледао мрко да је хтео да ме бије буквално, иако сам регуларан путник, признајем шверцујем се, али то захвалите ДЈП ! Пре је био један дркаџија из треће смене на 610, тај је вечито срао због тога! Наравно да сам ћутао, пар дана после тога сам му рекао да ће бити закатанчен за ту кабину, не буде ли престао да приговара због једне станице што се возим, па се после ***ЦЕНЗУРИСАНО*** један ретардирани смирио ! Има испрдака због којих је ГСП на лошем гласу што се тиче возача, али 90% њих је ок, барем на мојим линијама кроз крај ( а има их 8, не рачунам 65 и 76)
blokovi
Član

Pridružio se: Sre Jan 05, 2011 3:00 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije