Logo

Priče iz GSPa

Diskusije

Re: Priče iz GSPa

Postod Miki » Čet Nov 05, 2015 9:52 pm

Imao sam priliku da se provozam sa njim na 66 i mogu da potpišem sve što piše u tekstu, nikad nisam izašao iz autobusa sa većim osmehom. Inače, radi u Transproduktu i možete da ga sretnete na linijama 33 i 49, a ne 48. :D
Image
Image Image
Korisnikov avatar
Miki
Član

Pridružio se: Pon Maj 16, 2011 2:23 pm

Sponzor

Postod Ratomir » Čet Jan 28, 2016 9:25 pm

Данас, док сам ишао у школу, у 73 ушла контрола код електронске индустрије и кад су дошли до мене, питали ме да ли имам карту, ја рекао да немам и она пита као шта ћемо сад и устаје човек поред којег сам стајао, вади полицијску значку и каже контролорки да сам ја са њим и пустила ме :)
Image
Ratomir
Član

Pridružio se: Sub Mar 30, 2013 6:10 pm

Postod Kassbohrer » Sub Mar 12, 2016 3:41 pm

Ne znam da li je ovo prava tema, ali lijepa priča u svakom slučaju:
http://www.kurir.rs/vesti/beograd/tako- ... ak-2170581
Kassbohrer
Član

Pridružio se: Sre Feb 13, 2008 12:20 am

Postod becks89 » Sub Mar 12, 2016 3:49 pm

Priča izmišljena, na 52 radi samo GSP, ovaj baja vozi na 26 već 3 meseca, glupavi novinari!
BALKAN TRANSPORT - Portal posvećen javnom prevozu i prevoznicima na Balkanu!
Reklamiranje svih prevoznika i turističkih agencija do kraja godine na našem sajtu i facebook stranici je POTPUNO BESPLATNO!!!
Kontaktirajte na : marketing@balkantransport.net
Korisnikov avatar
becks89
Član

Pridružio se: Sub Sep 29, 2012 8:16 pm

Postod profa_chb » Sub Mar 12, 2016 3:52 pm

Možda je neki drugi vozač u pitanju, a oni znaju samo za Zatezala :?
profa_chb
Mašinski inženjer

Pridružio se: Sre Maj 07, 2008 10:28 pm

Postod miliraki » Sub Mar 12, 2016 7:55 pm

Devojka je na FB napisala pricu,u komentaru je rekla da nije Zatezalo i da je vozac hteo da ostane anoniman..
miliraki
Član

Pridružio se: Ned Jan 23, 2011 2:43 am

Postod profa_chb » Uto Mar 15, 2016 11:57 pm

Jedan lep dogadjaj iz trole od sinoć.

Obično kad udjem u prevoz skinem kapu i stavim je na krilo. Juče izlazim na Terazijama, sav u nekom tripu jer mi je mokra kosa, kasnim, itd. Osetim da mi je hladno, hvatam se za džep i skapiram da mi nema kape :shock:

Okrenem se i krenem nazad ka troli, i vidim da neki lik koji je tek ušao drži nešto u ruci i zbunjeno gleda. U tom trenutku me vidi jedna devojka iz trole, uzme mu kapu i potrči ka vratima. Uspela je da mi doda kapu u poslednjem trenutku, jer su vrata već krenula da se zatvaraju.

Lepo je videti da neko nekad obraća pažnju i na ljude oko sebe u ovom urbanom ludilu :-)
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod SGB » Sre Mar 16, 2016 12:42 am

Јуче ујутру се возим са Петловог брда, возач легенда Сања Вујић. У току вожње јој стигне порука да је у Сарајевској застој и да иде Савском, па Милована Миловановића и даље редовном трасом. Одмах после Мостара, напред се провлачи живчани деда и почне да хистерише: ЗНАШ ЛИ ТИ СВОЈУ ТРАСУ? Матори нема ни појма о чему је реч, нити пита, него кренуо да се истреса. Добије информацију да је траса промењена и буде игнорисан до даљњег, али му је намера била јасна, потреба да се свађа. Нема потребе да помињем да је лудак ишао до Зеленог Венца, дакле свеједно му је којом улицом смо се кретали.
Вечерас ми Сања каже да је добила пријаву за "бахато понашање". Рекао сам јој да следећи пут игнорише обавештења и да лепо иде својом трасом, па нека стоји и сат времена у колони, да "путник" буде задовољан.
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Pridružio se: Čet Sep 01, 2011 1:03 pm

Postod profa_chb » Sre Mar 16, 2016 1:43 am

A čemu im služe mikrofoni i razglas?
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod SGB » Sre Mar 16, 2016 12:21 pm

Под претпоставком да постоји и да је исправан, некоришћење истог није никакво оправдање за онакав наступ.
becks89 o Niš Ekspresu je napisao:Već smo utvrdili da ne postoji na planeti nešto slično.
SGB
Član

Postod branik » Sre Mar 16, 2016 2:20 pm

Ипак је ваљда ред, без обзира на начин и средства, путнике обавестити о промени трасе. Дешавају се и грешке, људски је извинити се. Давно, осамдесет неке возио сам се 65 и возач је на кружном току продужио право. Био је сталан на 16, ускочио је као замена и - замислио се. Одмах је ста0,извинио се и пошто се нико није бунио, укључио се код Фонтане на трасу. И сам сам грешио тако. Много сам се пута извињавао у Таковској, јер сам углавном радећи на 40, понекад са таблом 41 продужио право. Бивало је свакаквих коментара, али свакако је људски рећи о чему се ради. А шта је требало, да ме у Цвијићевој линчују када сам на последњем поласку са Звездаре на 28 разиграо неку кршину од троле низ Цвијићеву да нисам успео да успорим да бих скренуо у Јаше Продановића, и стао тек мало пре некадашњег 29.новембра? Устанем, извиним се, направим шалу на сопствени рачун и шта ће, изађу. Погрешио сам и у железнику и уместо на 58 завршио на 511 ког сам претходних неколико дана возио. У то доба демонстрације и протести су били чести, па се кроз Кнеза Милоша много пута није могло. До душе, на том делу није било станица (тек једна) па се лако обилазило и нико се није бунио.
Лепо би било ипак да је колегиница предупредила гунђање и одмах по скретању рекла о чему се ради.
branik
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Jul 26, 2012 3:51 pm

Postod SGB » Sre Mar 16, 2016 3:07 pm

Наравно да је рекла о чему се ради, али не може због др..џије устати од волана возила у покрету да би предупредила његову хистерију. Поента је у најобичнијем истресању залудног лика кога се измена трасе уопште није дотакла и који не би ни писнуо да је за воланом био мушкарац, али ајд сад по редоследу догађаја:
Колегиница на семафору иде право у Савску, уместо десно у Дринску.
Деда долази, дере се, хистерише.
Колегиница на првој станици у Савској устаје и објашњава о чему је реч. То је ваљда одмах по скретању.
SGB
Član

Postod profa_chb » Sre Mar 16, 2016 3:12 pm

Ne pravdam postupak tog lika, samo kažem da je trebalo da obavesti putnike preko razglasa. Više puta sam viđao da vozači koriste razglas da bi sa prezadovoljnim putnicima delili svoje folk idole sa nepametnih telefona.
profa_chb
Mašinski inženjer

Postod SGB » Sre Mar 16, 2016 3:15 pm

Ма разумели смо се, не кажем да ико правда, ја сам био недоречен. Него кад смо већ код тога, где је бре тај разглас? :mrgreen: Ја сам сељак човек, моји из Земуна устану и продеру се: "НЕЈДЕ ДАЉЕ!"
SGB
Član

Postod profa_chb » Sre Mar 16, 2016 3:23 pm

U Solarisima postoji mikrofon kod vozača, i nekoliko zvučnika u salonu :wink:

Imaju ga i CAF-ovi, ČKD remontovani u GOŠI 2002. (03?), stariji BKM-ovi, možda i noviji, Conecto, itd :wink:
profa_chb
Mašinski inženjer

PrethodniSledeća

Povratak na Diskusije