Hvala..!! Posto mi je dosao bez ikakve muzike,je li ko ugradjivao u golfa/passata/boru onaj veliki fabricki cd umjesto onoga klasicnog gamma..? Tacan model je rcd200 ili mozda one prve navigacije mcd ili mfd-1.. ima li neke prepravke ili odgovaraju dzekovi..? Vec kad kupujem muziku,stavio bi onu prije nego neki klasicni cd plajer..
ja sam umjesto ovakvog stavljao ovakav u 2001 Golf VR6 ako je to ono sto mislis?
Sto ce tice elektronike, Golf 4te generacije (bar oni uvezeni u ameriku) su vecinom imali malih elektronskih zezancija. I to tipa stop lama neradi kontrola stabilnosti neradi.
Tako sam otprilike i mislio,moram naci taman ovaj sto je roadcracher postavio,fizicki pase,i mnogo je ljepsa opcija nego ovi cd plejeri obicni..i za prodaje je mnogo ljepsi nego obicni..vec kad ima dobru opremu..
Nemam ja nista... ali stoji velika rupa,tj,dva mjesta,taman da stane ova velika.. samo klimatronik stoji tu..vjerovatno je bio ili mcd ili rcd200 cim je tolika rupa..ovaj mcd je strasan..ako ne budem nasao nedje odje odgovarajuci po cg moramo se nekako organizovati da mi gaa neko od vas posalje iz Srbije,Bosne..
Bio bi red da i ja konacno predstavim moje vozilo u pitanju je Alfa Romeo 147 1.6 t spark 88kw 120KS 2001 god. presao nesto vise od 187.000km sa full opremom ( putni racunar,kozna sedista i volan,grejaci retrovizora,senzori za kisu i svetla,maglenke,digitalna klima,grejaci za sedista,limiter brzine jos mnogo opreme).... Uskoro bice jos detaljnijih fotki za sad samo ova za pocetak.
Hvala vam momci. Posto planiram da ga malo sredjujem pa cu izbacivati slike s vremena na vreme. Pre neki dan sam sredjivao branik jer je prethodni vlasnik negde ostetio branik . Ovako je izgledao branik,ostecenje u vidu pukotine u braniku.
Auto mi je prijavio problem sa EGR ventilom. Za sada se ponaša normalno u vožnji, ne gubi snagu, normalno vuče, ne pokazuje nikakve druge simptome... Da li je neko od vas imao sličan problem, i zna li neko koliko je bezbjedno da se tako vozi?