Него, где ће убацити кревет? Иза других врати?

Komande menjača su na ručici retardera ili....? Daj sliku, baš me zanima da vidim kako su to upakovali.PEX je napisao:Pa ima i ovaj rucicu, ali od par cm (na njoj je retarder i D, N, R)
arsenal je napisao:Srećno bilo Srki, da najmanje milionče sa njom srećno i zdravo "okreneš"!

PEX je napisao:Moja nova masina od pre neki dan, da me dobro sluzi do milion km, pa bi onda mogao opet novuDve ture sam vec odradio sa njom, savrsen auto, nemam reci. Poseduje kompletnu opremu (cak ima i satelitsku televiziju),osim kreveta sto je velika falikna ali vec je narucen dusek, u ponedeljak dolazi majstor da uzima mere za medijapan tako da se nadam da cu u prvoj polovini februara imati krevet u njoj, majstori u firmi ce mi provesti klimu i grejanje.
I da, teska srca sam se rastao sa mojom 417-icom, ali moraju se pratiti trendovi, pozdrav i ziveli
PEX je napisao:Evo slike Mile, inace jos uvek nisam isprobao 3 zub retardera, jer vec na drugom pocinje da se ukopava bus mogu misliti sta radi tek na 4-tom ili 5-omInace sa strane dugme sluzi za promenu rezima saltanja menjaca, AUTO ili DYNAMIC, na auto salta ma manjim obrtajima i lenji se, dok je na DYN dosta zustriji i bolji
Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju