Ne znam šta da ti kažem, ali mislim da sve znaš. Živimo na takvom tržištu gde se putnici ne prevoze avionom na letovanje zbog žestoke protekcije nacionalne aviokompanije, tako da je mnoštvo ljudi osuđeno na autobuse. Turističke agencije ne haju za komfor i bezbednost već samo za broj sedišta.
Zbog toga što se onda i kurta i murta učačkaju u svakojake agencije, leti imamo na desetine priča kako su putnici ostavljeni, autobus se pokvario, vozač zaspao za volanom i slično. Ipak, ne želim da svrstam AS Tours ni u jedan koš, ipak postoji mnoštvo pilićara koji se već bave ovakvim radnjama. Za ove iz mog komšiluka nisam video ništa negativno. Ali, ne možemo čekati da se nešto loše desi.
Nažalost, spali smo na to da nam polovan VanHool postaje ekskluziva, a kamo li da govorimo o novim Setrama. Ne mora Setra, imamo MAN, VDL i Iveco, koji uopšte nisu naivni a pritom su dosta jeftiniji.

Za Motu sam gledao na sajtu Grand TT i zvaničnom sajtu Irmaos Mota, na oba stoji 91+2.

Upotreba mojih fotografija u medijima, kao i u promotivne svrhe, nije dozvoljena bez moje pismene saglasnosti.
"Razvijena zemlja nije ona gde svaki čovek može da ima svoj auto. To je mesto gde se bogati voze javnim prevozom." - Enrique Penalosa