A tako znači, zato je na PI registarske tablice, verovatno do isteka ovih, posle bi logično trebalo da se registarske tablice promene na registarsko područje kome Opština Nova Pazova teritorijalno pripada.
Ove godine u povratku iz Grcke sam putovao sa ovim busem.Bus je sasvim ok,ali komfortniji mi je Man od d.o.o. GOD export-importa sa kojim se nismo vracali iz Grcke,ali na putu do Grcke smo isli sa njim.Najveci utisak su ostavili vozaci koji su u svakom slucaju uvek dobro raspolozeni i profesionalni cak su i bolji od onih iz GOD export-importa koje sam nahvalio prosle godine.Dokaz da manji prevoznici imaju bolju posadu od onih vecih usta sam se ja i uverio.Pozdrav za coveka sa slike za volanom kao i za njegovog kolegu.Svim forumasima toplo preporucujem turisticku agenciju Relax International.Nisu skupi,prevoz je dobar kao i ljudi u agenciji.Posebno vodja puta Stevan i za njega pozdrav.Ovo mi je cetvrta godina sa Relaxom i svaka je bila fenomenalna,a i bice ih najmanje jos toliko!
Parkiraju buseve na Omladinskom Stadionu, imaju i jedan Neoplan Euroliner troosovinac ex.Barbados i jedan Travego troosovinac sivi novije generacije. Pored toga milion kombi vozila