cone je napisao:Bogami, kod nas je carina visoka, jedino se PDV vraжa.
s215hdh je napisao:Dobar je Volvo u brdu, ne Mebojim se ja sa njim bubanj potoka, ostavio bi Mecku od 330 KS sigurno.. 310 od Volva je bolje za brdo nego 330 od Mecke, ja bar mislim
cone je napisao:Ni meni se ne sviđa taj prozor na drugim vratima. Ja bih tu stavio ravno staklo u visini lajsne i "ćao"!
negas je napisao:E to je ok, ali pazi nekad i netreba ici bas samo u estetiku, jer znas i sam onaj sto sedi preko puta i gleda u vrata, mnogo mu znaci taj prozor, da je "otvoren", odnosno da je i ispod lajsne!
negas je napisao:Cone, mogao si ove slike da stavis i na temi Jedinstvo, jer je bus vec brendiran njihovim natpisom!

s215hdh je napisao:To su sve detelji koji se blagim redizajnom resavaju. Nije nemoguce... Meni se licno ni na Setri 400 serije ne dopada kako su zadnja vrata ukomponovana, onih santimetar.dva sto ulazi u staklo... Ne znam sto se to radi. Po meni samo jos jedna vise mogucnost (govorim sada za Terru) da se raybije i slicno. A to sto ce putnik gledati kroz prozor, Negase, to macku o rep, ima prozor sa leve strane da ne da gleda kroz vrata.
Kassbohrer je napisao:Tacno tako nek gleda kroz lijevi prozor, jer taj prozor na vratima djeluje jako neozbiljno i vizuelno snizava ukupnu visinu busa, kad bi bio do visine lajsne bus bi licio na HD model.
cone je napisao:Ja sam ove slike postavio na sajt u galeriju, pa nisam baš puno hteo da se ponavljam.
negas je napisao: Nema auta bez TAMica! Nekad su inzenjeri Dajca projektovali motor za bus bez goriva, al im bilo glupo zbog konkurencije, pa resili da ga naprave samo da radi bez vode![]()
Povratak na Turisticki, Visokoturisticki
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost