Ne znam zašto pominjati centar i sever, i nema potrebe pominjati druge prevoznike pošto nemaju nikakve veze sa ovim sve gore napisanim, kad je jasno napisano iz juga zemlje, jer je bilo reči o prevoznicima iz Leskovca, a zna se iz kog razloga je sve to.
U nedostatku autobusa ZR daje, iznajmljuje samo svoje autobuse da bi Maxi Bus mogao da realizuje svoje relacije koje ima po redu vožnje da vozi. I to rade već duži niz godina, imaju neku vrstu saradnje po tom pitanju, tako da nije ZR kupio ovo preduzeće.
PEX, ja kakvu sam informaciju dobio, tako sam je i pisanim putem ovde preneo. Koga sam god pitao ne znaju, nemaju informaciju o kupovini tog preduzeća. Možda jeste a možda i nije to preduzeće kupljeno, ništa se ne zna zasigurno.
Fipi 494, verovatno su onda predali, odnosno, prodali relacije tom preduzeću da vozi.
Od ovog dana na osnovu dogovora i sporazuma (ugovora) između preduzeća Zoran Reisen Jagodina i Skupštine grada Jagodina, ovo preduzeće će obavljati besplatan prevoz za sve putnike na teritoriji grada i na svim seoskim relacijama koje teritorijalno pripadaju gradu Jagodini.