markotar je napisao:Stvar je u tome što ti ne možeš neograničeno da povećavaš broj autobusa i linija, njihov kapacitet je ograničen i znatno je manji od kapaciteta šinskog sistema, a dugoročno gledano zbog povećane gužve na ulicama to ne bi imalo nikakvog efekta.
I ne samo to, tramvaji imaju trajni vek bar tri puta duže od autobusa. Zato je ulaganje u tramvaj više nego isplativo, pogotovo na duge staze.
Iosis je napisao:A drugo resenje koje bi bilo lakse izvodljivo, ekoloski vise prihvatljivo nego vozila sa SUS motorima je trolejbus.
Kad je Novi Sad odlučio da ukine tramvaj, u štampi se javila ideja da se umesto njega uvede trolejbus, ali i to je brzo napušteno.
deni je napisao:Studija opravdanosti uvođenja LRTa je davno urađena kako za gradski tako i za prigradski saobraćaj...
Ja imam obe studije kod kuće i jako su zanimljive samo nemam vremena da ih okačim,jer je to velik posao,a i ja sam jako lenj ...
Nemoj biti lenj

please. Verujem da bi mnogi članovi ovog foruma želeli da ih vide. Bili bi ti jako zahvalni.