aleksa1 je napisao:ja ne znam nikog

Aleks_BGD je napisao:Sto se slikanja na BASu,to sam doktorirao...![]()
PEX je napisao:Aleks_BGD je napisao:Sto se slikanja na BASu,to sam doktorirao...![]()
Garantujem da je ovo tačno...
Kolege dobrodošli u Srbiju

kuba je napisao:E ja vas nikojeg ne poznam, zato mate i ja planiramo za 11. mjesec krenuti turneju po Srbiji, a to bi bilo: Beograd, Novi Sad, Sombor, Subotica, Kragujevac, Zrenjanin ... a cilj nam je poslikati sve što uhvatimo a pogotovo garaže prijevoznika navedenih gradova. Zato bi mi voljeli kad bi se vas par našlo sa nama na Beogradskom kolodvoru pa da nas vodite po cijelom Beogradu po svim garažama, a tko će biti u prilici da ide sa nama i po ostalim gradovima koje sam naveo.
To bi za mene bilo novo poznanstvo sa kolegama forumašima na ovom forumu, razmjena iskustva, informacija...
Zato ću vam ja javiti točan datum dolaska pa neka dođe tko bude mogao. Ja krečem iz Zagreba sa Čazmatransom koji ide preko Slavonskog Broda tako da mate produži sa mnom.
Vidimo se uskoro!
kuba & mate
mate je napisao:ovo je sve tocno sto je kuba napisao, on je i meni sam to predlozio, a ja sam to prihvatio, jer smatram da je to jako dobra prilika za upoznavanje i druzenje. Inace kako smo planirali do Novog Sada bi dosli redovnom linijom Čazmatransa Zagreb - Novi Sad, koja vozi svakodnevno...Meni je osobno zelja uz naravno slikanje buseva i obilazak gradova, te druzenje otici posjetit Beogradsku Arenu, jer i sam se bavim sportom, a uvjek me fascinira kad ju vidim na tv-u...zasad od mene toliko, kad se budu znali detalji puta, kuba ili ja cemo to objavit ovdje
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju