photo: Mauro Bottegal
link: http://digilander.libero.it
CKD-KT4 je napisao:Mole se forumaši da pri postavljanju fotografija, video snimaka i sličnog materijala napišu izvor odakle su preuzeti. U suprotnom postovi će biti brisani.
Ako već na materijalu postoji ime autora, nije potrebno postavljati izvor!
Ako je materijal iz kućne kolekcije ili ako ste zaboravili odakle ste ga preuzeli, napomenite to!
Moderatori Sloba i ČKD-KT4
CKD-KT4 je napisao:
Je li je ovo Melbourne?
I BOZ, navedi izvor da ne bih bio prinuđen da brišem slike!CKD-KT4 je napisao:Mole se forumaši da pri postavljanju fotografija, video snimaka i sličnog materijala napišu izvor odakle su preuzeti. U suprotnom postovi će biti brisani.
Ako već na materijalu postoji ime autora, nije potrebno postavljati izvor!
Ako je materijal iz kućne kolekcije ili ako ste zaboravili odakle ste ga preuzeli, napomenite to!
Moderatori Sloba i ČKD-KT4
BOZ je napisao:CKD-KT4, AKO SI CITAO NASLOV PRIMJETICES DA PISE TRAMVAJI U MELBURNU, ZNACI ODGOVOR NA TVOJE PITANJE JE 'DA TO JE MELBURN'.
STO SE TICE IZVORA, IZVOR SAM JA, AKO TI SE SLIKE NE SVIDJAJU, JA CU IH SAM IZBRISATI!!!!
CKD-KT4 je napisao:BOZ je napisao:CKD-KT4, AKO SI CITAO NASLOV PRIMJETICES DA PISE TRAMVAJI U MELBURNU, ZNACI ODGOVOR NA TVOJE PITANJE JE 'DA TO JE MELBURN'.
STO SE TICE IZVORA, IZVOR SAM JA, AKO TI SE SLIKE NE SVIDJAJU, JA CU IH SAM IZBRISATI!!!!
Nisam rekao da mi se fotografije ne sviđaju niti da zbog toga bi trebalo da budu brisane.
Naslov je sitan, pa ga nisam primetio.
Da si pogledao obaveštenje (koje sam ti u mome prethodnom postu ponovio, inače je obaveza samih posetilaca ovoga pododeljka da ga pogledaju) ne bi bilo zabune.
I bez "vikanja" moliću lepo, u protivnom će biti posledica (bilo ko da viče)![]()
Nadam se da više nema nesuglasica.
BOZ je napisao:Nesuglasice postoje samo sa tvoje strane. Ti si taj koji je pretpostavio da su slike skinute sa neta, a ne orginalne. To je tvoj problem, nije moj. A sto se tice posledica, nema problema, izbrisi moje postove ako ce ti donijeti neko zadovoljstvo!
CKD-KT4 je napisao:BOZ je napisao:Nesuglasice postoje samo sa tvoje strane. Ti si taj koji je pretpostavio da su slike skinute sa neta, a ne orginalne. To je tvoj problem, nije moj. A sto se tice posledica, nema problema, izbrisi moje postove ako ce ti donijeti neko zadovoljstvo!
BOZ, nije mi bila namera da te uvredim. Izvini ako sam te povredio. Materijal sa raznih strana sveta nam je više nego dobro došao!
Relativno skoro su na naš forum pristigle pritužbe za "krađu" fotografija, pa su gazde imale dosta problema. Vođena je velika debata između gazda i urednika kako da se reši problem. Odlučeno je da se uvek navede izvor, ako je fotografija sa nekog drugog sajta. Ja sam to pravilo proširio, tako da stvar bude potpuno jasna.
Ako prelistaš ovu temu, videćeš da nisam samo tebe opomenuo, već i jednog stranca, no nisam dalje reagovao, bojeći se da ga "ne oteram" sa foruma. Ti govoriš naški, pa je komunikacija mnogo lakša.![]()
Nadam se da si sada razumeo moj postupak. Ne želim nikakvu svađu na forumu, pogotovo u ovom podoeljku.
Pozdrav i još jednom izvini.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost