bussoliner je napisao:ima i u pesmi -konje tera Mitar Abadzija- setra s 215 hd,ali ne znam cija je .. gledao sam nekad davno spot,pa se ne secam ..
petar je napisao:bussoliner je napisao:ima i u pesmi -konje tera Mitar Abadzija- setra s 215 hd,ali ne znam cija je .. gledao sam nekad davno spot,pa se ne secam ..
S 215 HD bele boje (prednji -frontalni deo je crn) zvana KORNjACA je snimljena u spotu grupe "CVAKA-CVAK" t.j. sada se zovu "MEGA-MIX BEND" uz pesmu TERA KOLA MITAR RABADzIJA, otpevao DARKO RADOVANOVIC, autobus u spotu vozio glumac MARKO NIKOLIC - GIGA.
Spot je snimljen u leto 2001 ili 2002 u selu JAZOVNIK gde je i sediste FENIKS GiZ-a.
Jazovnik se nalazi kod Debrca (11 km od Debrca prema Ubu) na putu Sabac - Obrenovac.
Jovan je napisao:petar je napisao:bussoliner je napisao:ima i u pesmi -konje tera Mitar Abadzija- setra s 215 hd,ali ne znam cija je .. gledao sam nekad davno spot,pa se ne secam ..
S 215 HD bele boje (prednji -frontalni deo je crn) zvana KORNjACA je snimljena u spotu grupe "CVAKA-CVAK" t.j. sada se zovu "MEGA-MIX BEND" uz pesmu TERA KOLA MITAR RABADzIJA, otpevao DARKO RADOVANOVIC, autobus u spotu vozio glumac MARKO NIKOLIC - GIGA.
Spot je snimljen u leto 2001 ili 2002 u selu JAZOVNIK gde je i sediste FENIKS GiZ-a.
Jazovnik se nalazi kod Debrca (11 km od Debrca prema Ubu) na putu Sabac - Obrenovac.
Svaka castZnas li gdje je sad ta Setra sad?
PEX je napisao:Aleks_BGD je napisao:Evo plave lepotice i od mene
Setra S 415HD
Hahahahaha,al se izvalio vozac na sediste,uziva i posmatra te kako slikas
Povratak na Prevoznici iz centralne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju