PEX je napisao:Neo,vidim da se kod tebe radi punom parom i da uvek ima posla...Svaka cast i želim ti da tako ostane i u buduće...
pozzz
Hvala PEX na zeljama a hvala Bogu ima i posla da cak moram i iznajmljivati autobuse..
PEX je napisao:Neo,vidim da se kod tebe radi punom parom i da uvek ima posla...Svaka cast i želim ti da tako ostane i u buduće...
pozzz

Neo je napisao:PEX je napisao:Neo,vidim da se kod tebe radi punom parom i da uvek ima posla...Svaka cast i želim ti da tako ostane i u buduće...
pozzz
Hvala PEX na zeljama a hvala Bogu ima i posla da cak moram i iznajmljivati autobuse..
Neo je napisao:Denky Pecanin je napisao:slike nisu bas najbolje, ali su od srca...bravo Neo...lep autobus...![]()
Svaka cast Denky, i jest se namjestio za slikanje...

Denky Pecanin je napisao:Neo je napisao:Denky Pecanin je napisao:slike nisu bas najbolje, ali su od srca...bravo Neo...lep autobus...![]()
Svaka cast Denky, i jest se namjestio za slikanje...
cekao sam ja posle i ostala dva Neoplana, ali nije ih bilo...

milos265 je napisao:Pre par dana sam saltajuci kanale na TV-u slucajno na OBN-u video scenu u kojoj Starliner i Spaceliner jedan za drugim prolaze kroz kadar, slikano, mislim u Sarajevu i to sve u udarnim vestimaA Zucka vise necu da komentarisem! Zna se sta ja mislim o NEOPLAN SPACELINER-u...

Neo je napisao:milos265 je napisao:Pre par dana sam saltajuci kanale na TV-u slucajno na OBN-u video scenu u kojoj Starliner i Spaceliner jedan za drugim prolaze kroz kadar, slikano, mislim u Sarajevu i to sve u udarnim vestimaA Zucka vise necu da komentarisem! Zna se sta ja mislim o NEOPLAN SPACELINER-u...
Joj taj se snimak vrti od proljeca na BN i na OBN i ne znam vise na kojoj televeziji ne, a ja nikako da potrefim na to..ebemu...N117 je inace nas omiljeni autobus u firmi i svi ga od milja zovemo Zucko...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju