negas je napisao:Aleks_BGD je napisao:TAM od mene....

Uh brate kakva prednja stena kakav stas...uh...bravo Aleks za fotku...
arsenal je napisao:Scania irizar century jutros na trajektnom pristanistu u Lepetanima.

E ovaj ne staje non stop im radi, ide svaki drugi dan Sabac-kG-Nish, a eto ga sad i na moru!Rece mi covek ostali beymnogih tamica posle privatiyacije, u smislu da nemogu da ih pokrenu, jer su ih ĆbaciliĆ skoro kad je bio vlasnik Mile Jerkovic i sad kad su ga najurili, nemaju mnogo buseva...
Pa TAMove su zamalo ''bacili'' jer je nakon privatizacije 7. julu obecano 20 novih autobusa, a vodjeni tadasnjom situacijom gde su sva Jerkoviceva preduzeca dobila nove autobuse, bilo je realno za ocekivati da ce se to desiti u i Sapcu. Nazalost nije...

Nekada ih je bilo vise od 10 u voznom parku. O udobnosti ovih autobusa nije ni potrebno trositi reci. Odrastao sam uz te autobuse, i jako me boli kad vidim u kakvom su stanju i koliko ih je samo ostalo...
Umesto toga, na pozajmicu je stiglo par MARBUSA iz Sremexpresa i po koji 0303 (ili mozda Sanos) iz Topola transa, a u medjuvremenu, deo autobusa je preregistrovan na SM i odvezen iz 7. jula, a Topolatrans i Sremexpres su preuzeli i deo nekadasnjih linija...
Sto se Irizara tice, cinjenica je da ih retko vidjam na stanici u Sapcu, upravo iz razloga sto neprestano rade, pogotovo za vreme letnje sezone... Autobusi su odlicni, sa Scanijinim motorima od 450KS, i idu kao metak. Jedina moja zamerka im je malo tvrdje oslanjanje, sto se direktno odrazava na udobnost putnika...