PEX je napisao:Nemam ništa protiv "Nibusa",ali ovaj minibus mi je mnogo ruzan,da se neko ne oseti uvredjenim ali ja ne znam sta je njemu lepo,potpuno je nesrazmeran,a prozore ne bi da komentarišem...Moraće "Nibus-ovi" još mnogo truda da ulože da bi napravili dobar minibus

Stefan Bgd je napisao:Danas u filmu "Doviđenja u Čikagu" na samom početku sledi scena kada Niš ekspresov Sanos gar.broj 555 koliko sam uspeo da vidim dovozi na BAS policajce Bokija i Pajka.Nažalost nema ga da se pogleda na internetu,osim da se skine ceo film...Šteta,baš je onako dobar snimak,vidi se ceo Sanos u onoj staroj šemi Niš ekspresa...
Stefan Bgd je napisao:Danas u filmu "Doviđenja u Čikagu" na samom početku sledi scena kada Niš ekspresov Sanos gar.broj 555 koliko sam uspeo da vidim dovozi na BAS policajce Bokija i Pajka.Nažalost nema ga da se pogleda na internetu,osim da se skine ceo film...Šteta,baš je onako dobar snimak,vidi se ceo Sanos u onoj staroj šemi Niš ekspresa...
Sashco je napisao:Evo konacno i jedne slicice od mene... Grancica je malo pokvarila stvari...
Povratak na Prevoznici iz južne Srbije
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost