shakal je napisao:ne svidja mi se na ovom ayatsu kako su uradili pri red na spratu, ispred putnika nema nista sem stakla i one ruzne sipke, ipak je to mnogo bolje uradjeno u s431dt jos kad ima one mini monitore napred kao ona vojvodinina ma milina da tu sedis!
PEX je napisao:shakal je napisao:ne svidja mi se na ovom ayatsu kako su uradili pri red na spratu, ispred putnika nema nista sem stakla i one ruzne sipke, ipak je to mnogo bolje uradjeno u s431dt jos kad ima one mini monitore napred kao ona vojvodinina ma milina da tu sedis!
Dobro si primetio,baš je ruzno to napred uradjeno,a bus nije ni malo jevtin,tako da ljudi iz fabrike nisu smeli to sebi da dopuste...
civijas je napisao:Nije jeftin i uzasno izgleda odnapred (cak mi se vise svidjala starija verzija), ali ipak nije ni SETRA!![]()
![]()
PEX je napisao:civijas je napisao:Nije jeftin i uzasno izgleda odnapred (cak mi se vise svidjala starija verzija), ali ipak nije ni SETRA!![]()
![]()
SETRA je neprikosnovena !!!!
shakal je napisao:ne svidja mi se na ovom ayatsu kako su uradili pri red na spratu, ispred putnika nema nista sem stakla i one ruzne sipke, ipak je to mnogo bolje uradjeno u s431dt jos kad ima one mini monitore napred kao ona vojvodinina ma milina da tu sedis!

Sashco je napisao:Jao sto je jedan putnik u Ayatsu (na spratu u prvom redu) prilikom naglog kocenja udario glavom u staklo pre 2 godine kad smi isli na Maidene...
Povratak na Prevoznici iz Beograda i Vojvodine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 11 gostiju