Logo

Kanis, Leskovac

Fotografije voznih parkova i rasprave o prevoznicima iz južne Srbije.

Postod Denky Pecanin » Uto Sep 01, 2009 11:47 am

Aleks_BGD je napisao:
Goran sk je napisao:
Aleks_BGD je napisao:Ako se nevaram Scania ide u smeru ka Beogradu.To je jutarnji polazak iz Vlasotinca 06.00 ondnosno Leskovac 06.30.

tako je u 6,30 h u smeru bg

Redovna je na toj liniji.Mogu ti reci da je jako dobro ocuvana i utegnuta.Nema da lupa i trese.Moto tih,klima za 10.U toku putovanja do Beograda dobijes obavezno sendvic za dorucak,pa onda ide sok po izboru, i naravno neka cokoladica za desert.Osoblje maksimalno ljubazno..

opaaaa...to sa sendvicom, sokom i desertom zvuci jako privlacno...naizgled sitnica a narod se odusevi...svaka cast i sve pohvale...ja znam da kod nas jedino u Gameksu sluze bombone i neke cokoladice, mada ne znam kakvo je stanje kod ovih sto voze duze relacije... :D :D
Korisnikov avatar
Denky Pecanin
Član

Pridružio se: Pon Jul 07, 2008 3:10 pm

Sponzor

Postod PEX » Uto Sep 01, 2009 11:59 am

Denky Pecanin je napisao:opaaaa...to sa sendvicom, sokom i desertom zvuci jako privlacno...naizgled sitnica a narod se odusevi...svaka cast i sve pohvale...ja znam da kod nas jedino u Gameksu sluze bombone i neke cokoladice, mada ne znam kakvo je stanje kod ovih sto voze duze relacije... :D :D

Fudeks na Skoplju deli:Sokove,čokoladice,kafe i na kraju pizze :) Tako da je svaki dan pun autobus na liniji za Skoplje ;)
PEX
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Apr 02, 2009 1:37 am

Postod Aleks_BGD » Uto Sep 01, 2009 12:11 pm

Denky Pecanin je napisao:
Aleks_BGD je napisao:
Goran sk je napisao:
Aleks_BGD je napisao:Ako se nevaram Scania ide u smeru ka Beogradu.To je jutarnji polazak iz Vlasotinca 06.00 ondnosno Leskovac 06.30.

tako je u 6,30 h u smeru bg

Redovna je na toj liniji.Mogu ti reci da je jako dobro ocuvana i utegnuta.Nema da lupa i trese.Moto tih,klima za 10.U toku putovanja do Beograda dobijes obavezno sendvic za dorucak,pa onda ide sok po izboru, i naravno neka cokoladica za desert.Osoblje maksimalno ljubazno..

opaaaa...to sa sendvicom, sokom i desertom zvuci jako privlacno...naizgled sitnica a narod se odusevi...svaka cast i sve pohvale...ja znam da kod nas jedino u Gameksu sluze bombone i neke cokoladice, mada ne znam kakvo je stanje kod ovih sto voze duze relacije... :D :D

Po meni vrlo dobar i ***CENZURISANO*** nacin kako privuci putnike.Odlican marketingski potez.
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Pridružio se: Čet Dec 04, 2008 9:00 pm

Postod Aleks_BGD » Uto Sep 01, 2009 12:25 pm

Crvena ladja na dopuni
Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Aleks_BGD » Sre Sep 02, 2009 12:23 am

Danas na BASu..Velika zverka...novajlija...:D

Image

Image

Image
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod Goran sk » Sre Sep 02, 2009 12:26 am

eeee,svaka cast druze,najlepse slike koje si do sad postirao,a i bus je sjajan,mocno izgleda ,sve pohvale
Image
Korisnikov avatar
Goran sk
Član

Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 9:24 pm

Postod Aleks_BGD » Sre Sep 02, 2009 12:30 am

Goran sk je napisao:eeee,svaka cast druze,najlepse slike koje si do sad postirao,a i bus je sjajan,mocno izgleda ,sve pohvale

20 minuta sam stajao na suncu,da sacekam da krene da mogu lepo da ga uhvatim.Znas kako tihop radi,bukvalno se necuje.Vrata za prtljaznik se podizu i spustaju ekeltricno...ma odusevio me...:D
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod DraganNish » Sre Sep 02, 2009 1:01 am

Aleks_BGD je napisao:
Goran sk je napisao:eeee,svaka cast druze,najlepse slike koje si do sad postirao,a i bus je sjajan,mocno izgleda ,sve pohvale

20 minuta sam stajao na suncu,da sacekam da krene da mogu lepo da ga uhvatim.Znas kako tihop radi,bukvalno se necuje.Vrata za prtljaznik se podizu i spustaju ekeltricno...ma odusevio me...:D

Sunce...zar nije pokrivena ta garaza u kojoj si bio da slikas :) ?
Dobrodosli u Kambodzu
DraganNish
Član

Pridružio se: Sub Apr 19, 2008 9:53 pm

Postod Aleks_BGD » Sre Sep 02, 2009 1:04 am

DraganNish je napisao:
Aleks_BGD je napisao:

Sunce...zar nije pokrivena ta garaza u kojoj si bio da slikas :) ?

Pokriven je dole onaj deo..A ja slikao gore sa platforme..:D
Aleks_BGD
Profesionalni vozač

Postod kovacnuno » Sre Sep 02, 2009 2:24 pm

Odličan autobus, vidjeo sam ga jednom na parkingu BAS-a i stvarno impresivno izgleda, baš bih se volio provozati u ovim Irizarima da vidim kakvi su unutra
Korisnikov avatar
kovacnuno
Član

Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:09 pm

Postod Mickey » Ned Sep 06, 2009 10:15 pm

danas sam se vozio njime (17h iz Le) bus je super, sedista cvrsta, imaju stocice na rasklapanje, i mnogo lepse izgleda uzivo nego na slikama (enterijer, spolja je lepa i uzivo i na slikama :lol: ) ima 3 monitora, 2. i 3. su lcd, i super se vide sa svih mesta. bus je sjajan, nadam se da ce i sledece godine kupiti bar jos jedan!
Mickey
Član

Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 10:30 pm

Postod Mickey » Ned Sep 06, 2009 10:17 pm

a da, i vozac je bio isti kao na slikama koje je Aleks postavio (inace slike su profi)
Mickey
Član

Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 10:30 pm

Postod arsenal » Ned Sep 13, 2009 12:33 pm

Stari MB O 350 tourismo danas u Tivtu.

Image
arsenal
Član

Pridružio se: Pon Avg 04, 2008 2:16 pm

Postod petar » Ned Sep 13, 2009 9:24 pm

OVE GODINE NISAM BIO U LPETANIMA ALI ZAHVALJUJUCI TEBI ARSENAL OSETIO SAM ATMOSFERU LEPETANA! OBOZAVAM LEPETANE!
Korisnikov avatar
petar
Član

Pridružio se: Pon Mar 03, 2008 6:31 pm

Postod arsenal » Ned Sep 13, 2009 10:04 pm

Mogu ti reci da mi je to omiljena ceka, uvijek ima buseva koji prelaze trajektom na drugu stranu zaliva, a ima i par pozicija koje su bas pogodne za slikanje....
arsenal
Član

Pridružio se: Pon Avg 04, 2008 2:16 pm

PrethodniSledeća

Povratak na Prevoznici iz južne Srbije