22 VOLVO AUTOBUSA ZA MARBURG

Novoosnovano udruženje nemačkih prevoznika „B.u.B. Busverkehr“ iz Marburga se odlučilo da uloži 4,5 miliona evra u kupovinu nekoliko tipova Volvo autobusa.

Volvo Buses B.u.B. Busverkehr GbR MarburgNa međunarodnom tenderu, koji je raspisalo udruženje prevoznika „B.u.B. Busverkehr“ iz Marburga, tek osnovano 2013. godine, pobedio je švedski Volvo sa ponudom vrednom 4,5 miliona evra. U paketu se nalazi 20 solo autobusa gradskog i međugradskog tipa Volvo B12, 8700 i 8900 RLE dužina od 12,0 m do 14,7 m. Pored njih se nalaze i dva zglobna autobusa Volvo 7700 A i 7900 A, oba dužine 18 m. Predviđeno je da će novi autobusi služiti narednih osam godina i da će godišnje prelaziti ukupno 1,2 miliona km.

Snaga motora kod novih autobusa se kreće od 190 kW (290 KS) do 265 kW (360 KS), što idealno odgovara topografiji terena gde će oni saobraćati. Moćni klima uređaji, sistem spuštanja karoserije („kneeling“) i rampa za invalide su standardni za sve autobuse za „B.u.B. Busverkehr“. Pored toga, sistem video nadzora povećava sigurnost putnika i obeshrabruje vandalizam.

Foto: Volvo Buses

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica