ARIVA KUPUJE VDL ŠASIJE

Britanska Ariva kupuje oko 80 šasija VDL SB-200 za karosiranje solo autobusa.

Ariva (Arriva) je uputila narudžbinu za više od 80 šasija VDL SB-200 sa komandama na desnoj strani čija je isporuka ove godine. Na karosiranju se već nalazi isti broj šasija VDL DB-300 na kojima se za Arivu izrađuju spratni autobusi.

Šasija VDL SB-200 je šasija oprobanog koncepta i dobro je poznata Arivi. Karakterišu je niska potrošnja goriva, proverena pouzdanost i smanjeni troškovi održavanja. Ova šasija je opremljena 6-cilindričnim Euro 5 motorom Cummins ISBe koji je ukombinovan sa menjačem Voith. Niskopodna šasija SB-200 ima dovoljno mesta za invalidska i dečija kolica, kao i za razmeštaj sedišta. Pogon na šasiji SB-200 je isti kao i na karoseriji VDL Citea LLE, koja je postigla odličan uspeh u nekoliko evropskih zemalja, između ostalih u Holandiji, Danskoj, Nemačkoj i Finskoj.

Šasija VDL DB-300 predstavlja platformu za spratni autobus dužine 10 metara. Kao i SB-200, ova šasija ima proverenu nisku potrošnju goriva, visoku pozdanost i poboljšan sistem hlađenja izveden podeljeno na zadnjem kraju autobusa.

Ariva je najveći prevoznik u Evropi sa oko 49.000 zaposlenih. Kompanija godišnje preveze oko 1,5 milijardu putnika. Organizuju transport autobusima, železnicom i brodovima i prisutni su u 12 evropskih zemalja: Češka Republika, Danska, Mađarska, Italija, Malta, Holnadija, Poljska, Portugal, Slovačka, Španija, Švedska i Velika Britanija.

Ariva je deo Dojče Bana (Deutsche Bahn), najvećeg svetskog provajdera za putnički transport i logistiku. Sa sedištem u Sanderlendu u Velikoj Britaniji, Ariva je odgovorna za regionalni putnički prevoz DB-a van Nemačke. Arriva Bus and Coach je zvanični diler za VDL šasije u Velikoj Britaniji i tamošnjim prevoznicima nudi čitavu paletu kombinacija šasija i karoserija.

VDL Bus & Coach Serbia d.o.o. Beograd
Gandijeva 99D  | 11070 | Beograd | Srbija
Telefon +381 (0)11 21 66 525 | Fax +381 (0)11 31 89 760
www.vdlbuscoach.rs

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica