Irizar i6S u Australiji

Irizar i6S u Australiji

Španski Irizar je nedavno u Melburnu predstavio varijantu turističkog autobusa namenjenog australijskom tržištu.

Kompanija Irizar lansira novi model Irizar i6S na australijsko tržište, turistički autobus napravljen sa inovativnim duhom koji je zaštitni znak ovog brenda. Predstavljanje ovog novog dodatka katalogu kompanije Irizar održano je tokom jula u Melburnu.

irizar_i6_australia

Novi koncept modela i6S nasleđuje dizajn priznatog najboljeg turističkog autobusa 2018. godine, modela Irizar i8. Predstavlja nova dostignuća u projektovanju unutar Irizar grupacije sa usvajanjem pravih linija i „V“ konceptualnog oblika. Novi Irizar autobusi predstavljaju znamenitost novog trenda kada je reč o dizajnu u Evropi. Ipak, duša njegove estetske revolucije je oštrica tehnologije koja kapitalizuje vrednosti modela Irizar i6: kvalitet, robusnost i pouzdanost modela autobusa koji je testiran godinama na najboljem dokazanom terenu, a to je poslovanjem kupaca.

Dizajn, tehnologija i održivost su karakteristike duha koje nosi brend i koji nastoji da inspiriše poverenje u onima koji su organski element autobusa: vlasnike, vozače i putnike.

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica