MEĐUGRADSKA SETRA ZA TAHITI

Dva međugradska autobusa Setra S 412 UL prevoznika „Marama Tours“ saobraćaju po ostrvima na Južnom Pacifiku.

Setra S 412 UL Marama Tours TahitiFrancuska divizija EvoBus grupe iz Pariza je pobedila na tenderu za nabavku dva međugradska autobusa za prevoznika „Marama Tours“ na Tahitiju. Put od četiri nedelje je za dva autobusa Setra S 412 UL započeo u Normandiji, a završio se u Papeteu, glavnom gradu Tahitija. Fabriku u Noje Ulmu na Dunavu i ostrvo na Južnom Pacifiku deli rastojanje od nekih 16.000 km. Tahiti je deo Francuske Polinezije i kao takav je član Evropske Unije.

Dva međugradska autobusa Setra S 412 UL iz serije MultiClass 400 imaju dužinu od 10.805 mm i moćne Euro 5 motore iz serije OM457 hLA snage 220 kW (299 KS) i bukvalno su jedinstvena vozila na Tahitiju gde dominiraju minibusi. Inače, Setra nije novina na Tahitiju, isti prevoznik je autobus ove marke kupio još 1980. godine.

Novi autobusi imaju mesta za 45 putnika, a služiće za prevoz turista od međunarodnog aerodroma „Tahiti Faa’a“ do hotela, kao i putnike pristigle na prekookeanskim brodovima. Ako bude bilo potrebno, autobusi će se koristiti i za ekskurzije do sestrinskog ostrva Murea, locirano 25 km zapadno. Do tamo se stiže trajektom koji je takođe u vlasništvu „Marama Toursa“. Brigu o servisiranju autobusa će voditi firma „Tahiti Automobiles“.

Foto: Daimler

Objavite komentar

Vaša adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Descargar musica